Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruojiu Andrius_King

Andrius_King

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Andrius_King​

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :Esu jusu serverio žaidėjas nuo 2016-07-06

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :Samp jau žaidžiu 1metus.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį: Apie šį samp serverį sužinojau iš youtuberio ClementeanTV.​

​Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Mano nuomone, kad šitame samp serveryje aš praleisiu daug laiko, nes jis yra fainas.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Apmokimus įvykdžiau ir nebuvo sukus, bet apie šį serverį jie tai mano pamoke dauko.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​Man jau teko dirbti visus darbus kurie yra be direktoriu pakvietimu ir labiausiai patiko gaisrininko darbas, o nematiko medkičio, nes vis pavogdavo mano nulirstus medžius.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Elektronikos parduotuvę nebuvo sunku surasti, nes kai be gps meginau panaudoti /gps mane parode kur ji pirkti.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Gps naudoju dažnokai, bet ir mintinai stengiuosi išmokti kelius.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Pokolkas dar nebuvau nei nusautas nei sumustas.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Nuomojamo transporto pakanka ir pardžioje sunku buvo atrasti, bet jau poto legviau.

​Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Pokolkas dar nereikėjo šiu komandu pnaudoti.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko naudotis šia komanda, medikai greitai suregavo, bet taksi tai net neatsilepe.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Serveryje teikiamos informacijos man pakanka.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Būtu gerai jei būtu parodoma kur yra vairavimo mokykla.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.