Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 21, 2015 Nupiešiau dizainą, neslėpsiu dariau pagal pamoką, bet stengiaus kažką ir savaip, bet nelabai išėjo Visgi nuo kažko reik pradėt Don_Corleone Dvl Gang Jeremy_Warning. 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 21, 2015 Visai gražiai tikrai patiko nors ir pagal pamoką bet šaunu kad stengies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 21, 2015 Neblogai bet navigacijoje manau pasirinkus per daug radius (užapvalinta) Ignas_Image 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 21, 2015 Na žinoma,tokio darbo negaliu pats vertinti neigiamai,kadangi pats neesu visai piešęs dizainų,bet iš tiesų,jaigu tai tikrai pirmas Edgarai man labai patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Vasaris 21, 2015 Man kaip nemokančiam tokiuose dalykuose, čia labai gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas_Crupynas 0 Parašė Vasaris 21, 2015 headeri bubulus normalei sujunk ok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnas_King 11 Parašė Vasaris 21, 2015 Man nepatiko (, labai jau tamsus, norisi kažko sviesaus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Garret(senas) 4 Parašė Vasaris 21, 2015 Bent man labai gražus, sėkmės toliau kuriant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The_Fisheris 70 Parašė Vasaris 25, 2015 Darbas tikrai traukianti akį, ir tvarkingas. Manau jeigu dar padirbėtum galėtum dar įspūdingiau ką nors pakurti žinant kokius tu parašus, avatarus kuri Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 27, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose