Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 8, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Shelby • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siulau kad pries eventus butu lazybos ir butu galimybe uz ka nors tai statyti pinigu kad jis laimes su komanda /estatyti ar kitaip.Gal kam patiks.Srr uz pavadinima • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Papildytu serveri dar vienu dalyku • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Narys gauna įspėjimą už: ••• Temos pavadinimas turi atspindėti jūsų pasiūlymą; Redaguota Liepa 9, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 8, 2016 Geriau tada tegul padaro lažybu kontorą, pvz kai vyktu kašės ar futbolo rungtynės ir įdėtu statymus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 8, 2016 Geriau tada tegul padaro lažybu kontorą, pvz kai vyktu kašės ar futbolo rungtynės ir įdėtu statymus. Gera ideja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
`Pasha_Srd 0 Parašė Liepa 8, 2016 (redaguota) Gera idėja su lažybomis, aš už. Narys gauna įspėjimą už: [!] DRAUDŽIAMA RAŠYTI „Aš už, serveryje reikia įvairumo“, „Aš už, tikrai būtų gerai“, „Idėja tikrai gera, man patiko, aš už“, AR KAIP NORS PANAŠIAI KOMENTUOTI, BE RIMTŲ ARGUMENTŲ, PAMĄSTYMŲ, PASIŪLYMŲ. KOMENTUOJANT TURIT TVIRTAI PAGRĮSTI SAVO NUOMONĘ APMĄSTYMAIS IR RIMTAIS ARGUMENTAIS!!! [!] / / 2015.07.01 Redaguota Liepa 9, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose