Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 9, 2016 Sveiki Krc kėliau video į youtube ir ėjau miegot, atsikeliu sakau o zjbs bus bet ne, rašo plugged in not charging, su baterija viskas nrml visus būdus išbandžiau nė vienas nepaėjo, tai gal kas nors iš čia žinot kaip sutvarkyt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Liepa 9, 2016 tipo nori kraut pc bet neleidzia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 9, 2016 tipo nori kraut pc bet neleidzia? nu zodziu krauna kokias 5 sekundes ir toliau nebekrauna, rodo kad pakrovejas idetas bet nekrauna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Liepa 9, 2016 restartint pabandyk, arba bandyk i kita lizda idet, pabandyk dar isimt ir idet baterija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Liepa 9, 2016 Man irgi būna. Ištraukiu-įkišu maitinimo laidą ir pasitaiso Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 9, 2016 Man irgi būna. Ištraukiu-įkišu maitinimo laidą ir pasitaiso Tau zjbs, man taip nebuna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 9, 2016 restartint pabandyk, arba bandyk i kita lizda idet, pabandyk dar isimt ir idet baterija visas tavo idejas bandziau, nepadejo, restartinau, po to dejau i kita lizda, ir isimt ir idet batke Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mike_Cis 109 Parašė Liepa 9, 2016 nesk pas meistra nes cj nauja krovikli reiks pirkt arba nauja batarke Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medinis_Peilis 13 Parašė Liepa 9, 2016 nesk pas meistra nes cj nauja krovikli reiks pirkt arba nauja batarke tai turbut teks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Liepa 9, 2016 Manyčiau hardui *cenzūra*, <šypt> Siūlyčiau, kuo greičiau nešti pas meistrą, nes bus sugedęs maitinimo blokelis, P.S. pasiūlyčiau išviso naują pakrovėją nusipirkti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Liepa 10, 2016 Kaip matau sprendimas rastas. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose