Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Vasaros Karai / Summer Wars

James_Cold

Rekomenduojamas pranešimas

df7c6969f20571e0c6a5428fe6cfd5ff240.jpg

 

 

Sveiki atvykę į OZ pasaulį. OZ - virtualus pasaulis, į kurį per internetą gali papulti žmonės iš viso pasaulio. Galite lengvai įeiti į OZ su kompiuterio, telefono ir netgi televizoriaus pagalba. O dabar ženkite pirmąjį žingsnį į OZ pasaulį.

 

Mamoru Hosada sugrįžo su filmu „Summer Wars“. Jei jums patiko visiems gerai žinomas studijos Madhouse darbas „Mergina, keliavusi laiku“ (The Girl Who Leapt Through Time), manau, jus taip pat sudomins ir šis kūrinys, kuris yra tų pačių autorių darbas. Prie anime dirbo tas pats režisierius Mamoru Hosoda ir tas pats personažų dizaineris bei menininkas Yoshiyuki Sadamoto.Todėl nesunku pastebėt akivaizdaus piešimo stiliaus panašumus. Netgi kai kurie personažai vizualiai yra panašūs, o labiausiai nudžiugo identiškas įgarsinimas.

 

Pagrindinis veikėjas Kenji , dirbantis kompiuterių techniku ir programuotu virtualiam tinklui Oz (Įsivaizduokit myspace ar facebook tolimoje ateityje), yra pakviečiamas viena iš populiariausių mokyklos merginų į jos šeimos namus. Jų vasaros atostogų įkarštyje paslaptingasis hakeris įsibrauna ir pilnai užvaldo Oz tinklą, sukeldamas chaosą visoje Japonijos infrastruktūroje. Tuo personažų atostogos ir linksmybės pasibaigia, kai jie yra įtraukiami į šį problemų sūkurį, bei pilnai pasineria į šios problemos pašalinimą.

 

 

Anime, filmas:http://amf.lt/anime-Summer-Wars-354

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.