Aidas_Krosas 110 Parašė Liepa 9, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Aidas_Krosas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti naujų kioskų didžiuosiuose GTA miestuose (SF, LS, LV). • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Keliant ridą, važinėjant toli nuo miestelių žmonės išalksta ir jiems reikia grįžti atgal jeigu jie neturi admino, todėl būtų labai patogu serveryje turėti daugiau kioskų. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Pasilieku atsarginį. Balan_Possui Mad_Edva 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arminas_Face 7 Parašė Liepa 9, 2016 (redaguota) As UZ - Butu tikrai visai neblogai Narys gauna įspėjimą už: [!] DRAUDŽIAMA RAŠYTI „Aš už, serveryje reikia įvairumo“, „Aš už, tikrai būtų gerai“, „Idėja tikrai gera, man patiko, aš už“, AR KAIP NORS PANAŠIAI KOMENTUOTI, BE RIMTŲ ARGUMENTŲ, PAMĄSTYMŲ, PASIŪLYMŲ. KOMENTUOJANT TURIT TVIRTAI PAGRĮSTI SAVO NUOMONĘ APMĄSTYMAIS IR RIMTAIS ARGUMENTAIS!!! [!] / / 2015.07.01 Redaguota Liepa 9, 2016 Mister_Crime Aidas_Krosas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Balan_Possui 116 Parašė Liepa 9, 2016 Tikrai už, nes kartais darai event'a ir žaidėjai skundžiasi , kad reikia pavalgyti o kioskas toli tai dauguma tesiog miršta nuo alkio. Aidas_Krosas Jack_Marcelo 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pasilieku atsarginį. 4 Parašė Liepa 9, 2016 Tikrai už šį pasiulymą, nes šiandiena kėliau rida ir iššalkau ir reikėjo gryžti į miestelius, o man ten labai lagina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Liepa 9, 2016 Taip, už šią idėją nors atrodo, kad niekas beveik nekelia ridos apie LV,LS miestelius, bet yra tų kurie mėgsta stunyti. Beje prie to pačio būtų neblogai išmėtyti degalines, kad neadminai keliantys ridas galėtų pasipildyti degalų (tuo pačiu būdu kaip pas mechanikus - greituoju). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fresh_Mint 94 Parašė Liepa 9, 2016 Juk galima to maisto iš anksto nusipirkti ir užtektų keliems kartams, bet vis gi daugiau kioskų nepamaišytų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 9, 2016 Kiekvienam miestelį yra po vieną kioskelį, manau to užtenka, tiesiog kaip fresh sakė reikia iš anksto prisipirkt maisto ir būsi sotus.prieš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jett_Jenkins 303 Parašė Liepa 10, 2016 Prieš, kiekviename miestelyje yra po kioską, prieš keldamas rida prisiperki visą inventorių ir viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 10, 2016 Už Gera idėja To serveryje tikrai reiktu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oleg_Miami 0 Parašė Liepa 10, 2016 (redaguota) Už Narys gauna įspėjimą už: [!] DRAUDŽIAMA RAŠYTI „Aš už, serveryje reikia įvairumo“, „Aš už, tikrai būtų gerai“, „Idėja tikrai gera, man patiko, aš už“, AR KAIP NORS PANAŠIAI KOMENTUOTI, BE RIMTŲ ARGUMENTŲ, PAMĄSTYMŲ, PASIŪLYMŲ. KOMENTUOJANT TURIT TVIRTAI PAGRĮSTI SAVO NUOMONĘ APMĄSTYMAIS IR RIMTAIS ARGUMENTAIS!!! [!] / / 2015.07.01 Redaguota Liepa 14, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose