Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Būkit geri labai nesmerkit nes pirma karta gyvenime pabandžiau avatarą padaryti, dariau gal puse valandos viena avatara, tai prašom komentuokit sakykit klaidas ir t.t http://imgur.com/a/ziAl5#1 Patiko LIKE !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 11, 2015 Ne kas, ne kas... nu bet pirmą kartą tai gal dar patobulėsi. Sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 11, 2015 Nelabai man patiko jie,bet va tas paskutinis man visai nieko atrodė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 11, 2015 Jei pirma karta darai, tai pasižiūrėk pamokų.. nes čia tai tragiškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Kažkaip labai abejoju kad čia po puse valandos daryta.Jei nesunku numesk stock'us. Numesčiau jai aš žinočiau pirmiausiai kas tai yra nes sakau aš čia tokiu darbu pirma karta usiemu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 11, 2015 Numesčiau jai aš žinočiau pirmiausiai kas tai yra nes sakau aš čia tokiu darbu pirma karta usiemu Stock'as Reikšmė - Duok jam paveikslėlį koks jis buvo o ne dabar koks yra,tą prasme ne editintą duok. tas pats ir su daiktais. Nieko gero šiaip,jau su paintu jaučiu geriau padaryt galimą. Mark_Wayne Tomas_Gokusan Ignas Bandito 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Stock'as Reikšmė - Duok jam paveikslėlį koks jis buvo o ne dabar koks yra,tą prasme ne editintą duok. tas pats ir su daiktais. Nieko gero šiaip,jau su paintu jaučiu geriau padaryt galimą. Tai aš manau bet aš vapšė patirties neturiu tokiame darbe ir iš kur jos pasisemti net nežinau, gal kas žinot manau belieka youtube arne? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 11, 2015 Tai aš manau bet aš vapšė patirties neturiu tokiame darbe ir iš kur jos pasisemti net nežinau, gal kas žinot manau belieka youtube arne? Yra žmonių sukurtos pamokos,Lietuvių kur yra su nuotraukomis kur yra daug lengviau viską daryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 11, 2015 Mokinkis youtube, žiūrėk pamokas ir bandyk kartoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 11, 2015 Kaip naujokui not bad. Reikia tobulėti dar Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 11, 2015 Nu nelabai man jie atrodo bet kaip pirmas darbas tai puse velnio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Štai čia nauji avatarai biški pasimokiau iš savo senų klaidų ir 1% patobulėjau, tai va vertinkit, komentuokit ir vėl galite mane smerkti. Ignas Bandito 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Stock'us prašyčiau numesk Neturiu nes aš kaip darau ant jų irašau naujus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Va čia dar keletas naujų avatarų, manau šiti geriau pavyko negu tie kiti, manau jau šendienai užteks http://imgur.com/a/yUTxT PATIKO LIKE ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domass_Delisted 11 Parašė Sausis 11, 2015 Žiauriai sugadinta kokybė nuotraukų, dar pasistenk, pasiskaityk straipsiu apie kokybės sutvarkyma ir panašei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 11, 2015 yra kur tabuoleti sekmes ziuresim kap bus toleu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 Žiauriai sugadinta kokybė nuotraukų, dar pasistenk, pasiskaityk straipsiu apie kokybės sutvarkyma ir panašei. Kaip aš ją galėjau sugadinti? Aiškiau išdestik mintis ka tu mori pasakyti, ir patark kaip jos nesugadinti ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 11, 2015 yra kur tabuoleti sekmes ziuresim kap bus toleu Tas tai savaime aišku, aš stenksiuos kiekvieną dieną kelti naujus avatarus ir daryti juos kuo geriau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 12, 2015 Viskas ten nrml.. Kodėl čia pagrinde lupos? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jis žiaurus, kūrėjas, bent supranti, ką pats darai? ://// Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 12, 2015 O ką aš darau? Ne tau čia aš... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Viskas ten nrml.. Kodėl čia pagrinde lupos? Net nežinau kodėl čia pagrindas jos nes kiek ieškojau gražių paveikslėliu, tai tik su lūpomis radau tai labai nesmerkit manes ir negalvokit nieko blogo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Pirmas kartas visiems būna, bet tokio klaikaus dar nesu matęs... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Tiesiogiai pasakysiu: Begalo tragiški avatarai ir dar tik du. Priimk tai kaip kritiką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose