Snoop_Darzz 0 Parašė Vasaris 21, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Snoop_Darzz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Serveris • Už ką buvote užblokuotas : Vaziavau su Laimis_Mod ir Sarunas_Apple ir as buvau ant motociklo virsaus Laimis_Mod kazkaip nuvaziavo nuo kalno ir miriau. Rase Uz (FAKEKILL) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Nenufotkinau tas ir beda nezinau ka daryti yra liudytoju. Esu naujokas ant samp. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Snoop_Darzz 0 Parašė Vasaris 21, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Snoop_Darzz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Serveris • Už ką buvote užblokuotas : Vaziavau su Laimis_Mod ir Sarunas_Apple ir as buvau ant motociklo virsaus Laimis_Mod kazkaip nuvaziavo nuo kalno ir miriau. Rase Uz (FAKEKILL) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Nenufotkinau tas ir beda nezinau ka daryti yra liudytoju. Esu naujokas ant samp. Nezinojau kad reike ss • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Snoop_Darzz • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo :Serveris • Už ką buvote užblokuotas : Vaziavau su Laimis_Mod ir Sarunas_Apple ir as buvau ant motociklo virsaus Laimis_Mod kazkaip nuvaziavo nuo kalno ir miriau. Rase Uz (FAKEKILL) • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo :Nenufotkinau tas ir beda nezinau ka daryti yra liudytoju. Esu naujokas ant samp. Nezinojau kad reike ss. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 21, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose