Erce_Pukas 4 Parašė Vasaris 21, 2015 Sveiki. Vyksta konkursas , laimėk 20,000LT. Užsiregistruok čionais : http://www.filmai.in/uzeik-1725298.html Ir parašyk savo nick'a su kokiu užsiregistravai , kad žinočiau nes rodys man. Atrinksiu iš užsiregistravusiu, iki : 2015/02/25 20.00h. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 21, 2015 Slapyvardis mano DeivisNike, taškai 186... ;D Gal sakau laimėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Vasaris 21, 2015 (redaguota) Su nauju reik užsiregint. :/ Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 22, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 22, 2015 (redaguota) Susikūriau, mano naujas slapyvardis yra DeividasNike, o buvo DeivisNike. Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Du kartus rašytą postą Redaguota Vasaris 22, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Vasaris 22, 2015 Užsiregistravau mano nick: TomasBiel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 26, 2015 Atsiprašau, kad komentuoju, bet jau turi būti išrinkti laimėtojai... Sėkmės renkant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose