Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 22, 2015 Laba diena, Galbūt po šios temos paviešinimo manęs daug kas pradės nemėgti (bent jau visa Modestas_Wolf pusė), tačiau aš be baimės jausmo galiu pasakyti, jog aš einu už savus bei laikausi savo žodžio, ir man vakar buvo labai neskanu, kuomet Deivis_Original be jokios priežąsties užblokavo Pofka_Srd, todėl nuspręndžiau sudėti taškus! Apie ką ši tema? Apie žmogų kuris man tikrai bandė pakenkti man bei visiškai nekaltiems žmonėms - Modestas_Wolf. Nemėgstu daug kalbėti, bet žinokit dar labiau nemėgstu kuomet yra bandoma pakenkti man bei mano žmonėms. Žodžiu išvadas pasidarysite patys, na, o aš Jums dar noriu priminti, jog šis žmogus sakė, kad čytų neturi ir nenaudoja: https://www.youtube.com/watch?v=-0JN57MQXqY Sarunas_Apple Camel_Active Rytis'Bit 8 kiti 11 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 22, 2015 :DDD nesmagu prinėres tu čia žiuriu krč stumet , aš ir čytinu nori pamatyt galiu prisijungt ir paskraidyt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 22, 2015 Čia tas kuris be čytu lošia ir nardo administracijai ) bei bugina. Wall_Street'as Aron_Brook 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 22, 2015 Ai žinau šita jau senai ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 22, 2015 Čia tokie ir taip jasna. Visa jų chebra be čytų nieko nesugeba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 22, 2015 Na jus ir graudus, kažkieno žodžiai man.. "tu verki dėl žaidimo" bet pažiūrėjus į jusu visą ta "šaika" verkiu ne aš, o jus. man tai vapše *cenzūra* yra tas banas tas sampas dėjau skersai išilgai, bet toresai... nustok nolaifint.. man jau nžn baisu pasidaro pažiūrėjus į jus.. "aš be baimės jausmo galiu pasakyti, jog aš einu už savus bei laikausi savo žodžio" čia va yra tikrai graudu kaip tu dėl kažkokio žaidimo tokius žodžius sakai susimastykit jus visi dėl to sampo mažiau nolaifinkit tik tiek galiu jum pasakyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 22, 2015 Na jus ir graudus, kažkieno žodžiai man.. "tu verki dėl žaidimo" bet pažiūrėjus į jusu visą ta "šaika" verkiu ne aš, o jus. man tai vapše *cenzūra* yra tas banas tas sampas dėjau skersai išilgai, bet toresai... nustok nolaifint.. man jau nžn baisu pasidaro pažiūrėjus į jus.. "aš be baimės jausmo galiu pasakyti, jog aš einu už savus bei laikausi savo žodžio" čia va yra tikrai graudu kaip tu dėl kažkokio žaidimo tokius žodžius sakai susimastykit jus visi dėl to sampo mažiau nolaifinkit tik tiek galiu jum pasakyt Pratarė žodžius tas kuris dėl greenside nemiega ir į šule neina.. Rafael_Nadal Arvydas_Torres Vendelis_Savas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Vasaris 22, 2015 Nu gal ir tiesa čia iš dalies.. Reiktu banint. BET , vienas dalykas tikrai labai prajuokino :DD einu už savus bei laikausi savo žodžio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 22, 2015 Mldc, pagaliau, kas nors parodė "nečyteri " šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Vasaris 22, 2015 Na jus ir graudus, kažkieno žodžiai man.. "tu verki dėl žaidimo" bet pažiūrėjus į jusu visą ta "šaika" verkiu ne aš, o jus. man tai vapše *cenzūra* yra tas banas tas sampas dėjau skersai išilgai, bet toresai... nustok nolaifint.. man jau nžn baisu pasidaro pažiūrėjus į jus.. "aš be baimės jausmo galiu pasakyti, jog aš einu už savus bei laikausi savo žodžio" čia va yra tikrai graudu kaip tu dėl kažkokio žaidimo tokius žodžius sakai susimastykit jus visi dėl to sampo mažiau nolaifinkit tik tiek galiu jum pasakyt :d Tu geriau į lauką išeik, nes visa laiką sėdi ir sėdi čia Sako čia tik žaidimas, o tu jame sėdi net nežinau kiek mokykla net pamiršai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 22, 2015 :D Tu geriau į lauką išeik, nes visa laiką sėdi ir sėdi čia Sako čia tik žaidimas, o tu jame sėdi net nežinau kiek mokykla net pamiršai labai dažnai mane matai ane db ? pirmas dienas taip sededavau nes sirgau ir nuo sules atleistas buvau juokingi esat, as sirgau sedejau, o jus nesergat nolaifinat ir dar i sules neinat Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 22, 2015 (redaguota) Pratarė žodžius tas kuris dėl greenside nemiega ir į šule neina.. as nemiegu ir i sule neinu ? o tu nuo sules atleistas eitum miegot anksti ? as tai ne, buvau atleistas nueidavau miegot velai, bet paziurek kiek db sedziu, ir pasakyk kas nolaifina, jei tu daugiau uz mane sedi durneli Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); (Doublepost) -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 22, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marko_Escobar 4.708 Parašė Vasaris 23, 2015 Aš irgi taip noriu išmokti... Niekas nenubaus, video be datos juk:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponaitis_Evaldas 32 Parašė Vasaris 23, 2015 Eik tu Wolfai juokdary nuo pat starto per naktis nemiegojai nemeluok kad nenolaifini , tiek esi *cenzūra* tiek verksnys bei žmogus kuris drysta stumti už akių ir tą ką sako meluoti ... Juokini na ir tau čia nevieta esi *cenzūra*inamas ir sedėsi už dū** , sėkmės . [Juokdarys]. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Vasaris 23, 2015 Krč, galiu tik pasakyti, kad jūs prarade galvas, nuo to sampo, galvojat kaip tik eit žaisti, praleidinėjat pamokas, ir pnš.Nesuprantu jūs,galvojat kad sampas padės gyvenime?Kaip pradėsit dirbti,ir pamatysit, kaip sunku yra.Geriau mokykis,ir gauti kažką, o ne žaisti ir pamatyti tik viena - kaip greičiau mokykloj laiką prastumti.Trumpiau - mažiau sedėk prie, pc ir susirupink gyvenimų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 23, 2015 Aš asmeniškai neinu nei už vieną pusę, bet nesuprantu kad čia reikia "stumt" ir varyt ant kitų? Kiek kas gali arba kiek kas nori, tas tiek ir sėdi? Kas per nusistatymas sampe yra kištis į kitų gyvenimus... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 23, 2015 Nėra datos , todėl tavo šita fantazija bevertė . Reikėjo F7 palikt įjungtus .gG Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 23, 2015 Koks skirtumas ta data ir laikas...? Nickas ir vieta puikiai matosi. Šis video ir užblokavimas yra du skirtingi dalykai. Aš tiesiog norėjau parodyti tai ką jis pats neigią, t.y. kad jis yra čyteris, ir dar kitus drįsta vadinti čyteriais ir noliferiais nors jis pats toks yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 23, 2015 Koks skirtumas ta data ir laikas...? Nickas ir vieta puikiai matosi. Šis video ir užblokavimas yra du skirtingi dalykai. Aš tiesiog norėjau parodyti tai ką jis pats neigią, t.y. kad jis yra čyteris, ir dar kitus drįsta vadinti čyteriais ir noliferiais nors jis pats toks yra. kam apie nolifinima pasneket kam patylet paziurek kiek as kie tu sedi... mhm.. idomu kas daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Henry_Galante 1 Parašė Vasaris 23, 2015 Ką jūs čia šnekat, kas nori tas mokosi, dirba vėliau, o kas nenori tegu sėdi ant tėvų sprando ir į šūlę neina, nei vienam neturėtų rūpėt, vienas dalykas tik tas, kad aiškiai matosi, jog naudoja čytus, bet kalba kitur nusukta, kas ein į šūle. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose