Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Dėdė_Beatas

Dede_Beatas

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dėdė_Beatas


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandien.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Neesu nolifer'is, nežaidžiu kasdien ir pastoviai, taigi negalėčiau pasakyti.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Internete ieškojau geriausių samp serverių lietuvoje, ir šis pagal žaidėjus buvo pirmoje vietoje, žinoma neskaitant tų nusibodusių free roam serverių kuriuose žaidžia 200-300 žmonių.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Mažas žaidėjų skaičius, taip pat praradau visus savo pinigus per statymus už krepšinę ESP-LT (Čia kur senai senai vyko) Netekus turto taip pat netekau ir noro bei motyvacijos žaisti tame serveryje, teko jį palikti. Taip pat mano paskyra buvo sunaikinta, taigi apie ką ir be kalbėt.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Kol kas neįvykdžiau, įvykdysiu greitu metu.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​  Teko dirbti visus darbus be pakvietimo, jie visi įdomūs taigi negalėčiau išskirti nei vieno, tikiuosi darbai su pakvietimu bus dar įdomesni.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nebuvo. Radau lengvai.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​  Taip. Pradžioja tai buvo tikrai naudinga, bet dabar to nebereikia.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :  Kol kas ne.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, pakanka, viską radau lengvai.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Padėti padeda, bet reiktų atidžiau administratoriams stebėti /padmins, nes kaip ir minėjau kartais prireikia poros kartų.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kol kas į iškvietimus reaguojama nepriekaištingai, ačiū taksistams.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Kol kas viskas aišku, jei kils nesklandumų, stengsiuos viską išdėstyti į klaidų skiltį.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Reikėtų jog adminai dažniau atsakinėtų į /padmins, nes kartais prireikia keletos kartų parašyti tą patį.


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.