Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Kainos serveryje?

Faker Lee

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki, kuriu temą su klausimu, kodėl kainos taip skiriasi serveryje?


Elegy kaina salone - 240k atvežimas ~10-20k kažkur, uždėta tune dežė, nežymus tune, spalva, galinis bumperis, duslikai, ratai. Pardavinėju, kaina siūlo 220k, kodėl? Vat neįsivaizduoju, kodėl siūlo 220k, kas čia per durnas dalykas? Jai iš salono minimum sumoki 250k + TDEŽĖ.


Kas gali mane apšviest?


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pagalvok iš dalies ir realybėje kaip vyksta: Sakykim turtuolis iš salono nuperka tai jis neparduos brangiau nei buvo iš gamyklos nupirkta, galų gale nuvertėja iki kelių tūkstančių eurų. Niekam būtų nevarkė pirkt dar brangiau nei buvo prieš tai savininkas nupirkęs. Na, čia toks mano mąstymas.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Bet pagalvokit patys, uždėta tune tai yra pliusas, suprantu jai parduočiau ją defaultinę, bet ji yra ištiuninguota, tai yra pliusas, kad ir koks mažas jis bebūtų ir kaina tikrai neturėtu nuvertėti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Realiai niekada nesuprantu tokių žmonių kurie varo save į minusa prideda tune dėžių kruva ir dalina tas mašinas vos ne už dyka , žinoma jeigu turi turto daug tai tas neturėtų taip jaustis , tačiau dažniausia pamatai naujoką , kuris nežinodamas arba tiesiog nesidomėdamas kainomis tiesiog parduoda , kad ir full xflow sultana už 250k , kita vertas už ta tune gautu 2x , o gal net ir daugiau. Labai didelį laika su Marko bandom kainas atstatyti , kad tune būtų vertas nors kiek , man rodos pavyko bent juodas sultanas kainuoja netoli 2mln kas tikrai skamba gerai ir realiai jeigu tokį sultana paleist į pardavimą jį pagriebtų labai greit , daugelis sultanų yra vertinama pagal tune ir spalva.

Kita naujokų pusė , visi matote kad serveryje yra tas bereikšmis transporto priemonės daužtumas kuris jokios įtakos transporto priemonei nedaro , kai kurie žmonės atėja iš kitų projektų ir suprate , kad kuo daugiau daužtumo reikia mušti kaina... Va šito ir aš nesuprantu jeigu daužtumas yra bereikšmis , tai kam mušti ta kaina? Turbūt niekada nerasiu atsakymo į šį klausimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.