Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 12, 2015 Sveiki visi, radau dar internete, pelningiausi 2014 filmai. Skaitykit į sveikatą... Suskaičiuota, kokie 2014-aisiais pasirodę filmai visame pasaulyje uždirbo daugiausia pinigų. Transformerių gerbėjų pasaulyje tikrai nemažėja, mat naujausia jų dalis, „Transformeriai: išnykimo amžius“ (Transformers: Age of Extinction) tapo pelningiausia 2014-ųjų juosta.1. „Transformeriai: išnykimo amžius“ / Transformers: Age of Extinction - 1 087 404 500 JAV dolerių.2. „Galaktikos sergėtojai“ / Guardians of the Galaxy - 772 462 030 JAV dolerių.3. „Piktadarės istorija“ / Maleficent - 757 752 378 JAV dolerių.4. „Iksmenai: Praėjusios ateities dienos“ / X-Men: Days of Future Past - 746 045 700 JAV dolerių.5. „Kapitonas Amerika: žiemos karys“ / Captain America: The Winter Soldier - 746 045 700 JAV dolerių.6. „Nuostabusis Žmogus-voras 2“ / The Amazing Spider-Man 2 - 708 982 323 JAV dolerių.7. „Beždžionių planetos aušra“ - Dawn of the Planet of the Apes - 708 299 389 JAV dolerių.8. „Bado žaidynės: Strazdas giesmininkas. 1 dalis“ / The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 - 671 939 828 JAV dolerių (Dar rodomas, tad ši suma dar didės.)9. „Tarp žvaigždžių“ / Interstellar - 648 780 502 mln. JAV dolerių.10. „Kaip prisijaukinti slibiną 2“ / How to Train Your Dragon 2 - 618 909 935 JAV dolerių. Lukas_Markeris Lukas Front 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Nu jo cia rimta, bet keli ir megstami filmai yra kaip bado zaidymes ir bezdzioniu platet Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 12, 2015 Nu jo cia rimta, bet keli ir megstami filmai yra kaip bado zaidymes ir bezdzioniu platet Tai aišku, kad rimta. Man labiausiai patiko keršto aitvaro traileris. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 12, 2015 Pelningiausi,bet nuobodžiausi filmai ;o Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 12, 2015 bado žaidynės filmas manau vertas TOP 10. Reiks kitus dar pažiurėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 12, 2015 O beveik visus esu matęs tik vieno ne reiks dabar parsisiusti jį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 12, 2015 Yeee,aš esu visus matęs,dėkui jog daliniesi vertinga informacija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 12, 2015 Pelningiausi,bet nuobodžiausi filmai ;o Kaikurie ne nuobodžiausi, na man nuobodus labai Transformeriai ir Kaip prisijaukinti slibiną, kiti visai geri. bado žaidynės filmas manau vertas TOP 10. Reiks kitus dar pažiurėti. Jooo, mano favorite tas filmas. O beveik visus esu matęs tik vieno ne reiks dabar parsisiusti jį. Kažin ar rasi, kur parsisiūsti... ;D Yeee,aš esu visus matęs,dėkui jog daliniesi vertinga informacija Prašau, dalinsiuos dar daugiau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 12, 2015 Iš viso sąrašo žiūrėjau tik du filmus. JIe ištės neblogi. Kitus irgi pažiesiu, man nelabai tos bado žaidynės.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Sausis 12, 2015 Na nežinau, čia kopijuota iš kažkur ar ką ( na neskaičiau tenai tavo aprašymo ), bet ką žinau.. Nu už pastangas repą uždėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 12, 2015 Nu mldc kad pasidalinai reiks siuos filmus paziureti :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 12, 2015 Dėkui, keletas iš šių filmų matytų. Reikės kitus pasižiūrėti. ;p Thanks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 12, 2015 Iš viso sąrašo žiūrėjau tik du filmus. JIe ištės neblogi. Kitus irgi pažiesiu, man nelabai tos bado žaidynės.... Šaunu, kad bent tuos žiūrėjai, žiūrėk į sveikatą. ;D Na nežinau, čia kopijuota iš kažkur ar ką ( na neskaičiau tenai tavo aprašymo ), bet ką žinau.. Nu už pastangas repą uždėsiu. Nu čia kopijuota, buvo parašyta, ačiū už REP. Nu mldc kad pasidalinai reiks siuos filmus paziureti :DD Ačiū už mldc, pažiūrėk būtinai. Dėkui, keletas iš šių filmų matytų. Reikės kitus pasižiūrėti. ;p Thanks. Prašau, pasidalinsiu daugiau tokių filmų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 12, 2015 nu keista tema galiu pasakyt.saunus filmai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 13, 2015 nu keista tema galiu pasakyt.saunus filmai Kodėl keista? TIesiog pasidalinau filmais, ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 22, 2015 Man iš šių filmų labiausiai patiko bado žaidynės, šaunus filmas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 22, 2015 Asmeniškai man tai geriausi du filmai yra "Bado žaidynės" ir "Kaip prisijaukinti slibiną" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Sausis 28, 2015 Puikus filmas-i šaunu kad daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gasol1s 63 Parašė Sausis 28, 2015 9. „Tarp žvaigždžių“ / Interstellar - 648 780 502 mln. JAV dolerių. Šitas žiauriai geras filmas <3 , kad ir ilgas tikrai rekomenduoju pažiūrėt kas nematę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose