Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 22, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Jack_Ferdinando • Kokios pagalbos jums reikia ?:Reikia,kad paaiškintumėte/padėtūt ką daryti tokiu atvėju kaip man dabar. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą :Bėda yra paprasta,bet nežinau kaip išspręst. Man čia pagalbos reikia dėl ekrano,pas mane dabar yra windows 8.1 ir mano loptopo ekranas/vaizdo plokštė nėra ten gera ar pnš. Tiesiog nedidelis ekranas.Pati bėda yra ta,kad man vaizdas būna kaip ant stacionaraus kaip pas kitus [ištemptas] Anksčiau viskas buvo normaliai,o dabar kažkaip lieva,tas pats ir ant cs. Tuo labiau,kad pas mane kaip būna normalus vaizdas,pagal mano ekraną būna tokie juodi šonai,nu o kaip dabar tai pamatysit nuotraukose. Kaip būna viskas normaliai: http://imgur.com/xJuCVBX,iox7eca#0 Kaip būna ištemta: http://imgur.com/1hpWkVN,Ji0PDko#0 P.s Nuotraukos gal ir nelabai skiriasi,bet manau supratot mano problemą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Jakuza 126 Parašė Vasaris 22, 2015 Kiek aš, supratau tai pasikeisk rezaliuciją į savo ekrano. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Vasaris 22, 2015 Arba tiesiog per nustatymus išjunk "WideScreen" Turėtų padėti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 22, 2015 Jakuza - Tu turi uomenį sampe? Taip,aš bandžiau labai daug kartų nieko neišėjo,kad ir betokį ekraną keisčiau vistiek tas pats ištemptas. Pauliau - Beveik padėjai,tačiau man reikia mano senojo vaizdo,su tais juodais kraščiukais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Micro 349 Parašė Vasaris 22, 2015 Aii, tai tada šauk rezoliucija mažesne su išjunktu "WideScreen", tikrai turi padėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 22, 2015 Nu ištikrūjų jau pradedu priprast prie tokio vaizdo,kaip jau minėjau reziolicija nepadeda,toks pats vaizdas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 reezoliucija niekados nepadės tiesiog turite priprasti prie vaizdo ir tiek jau aš 6 mmetai prie mažo teksto ir man visai nieko nesidaro Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose