Jack_Elyga 9 Parašė Liepa 19, 2016 (redaguota) Sveiki. Reikalinga tikrai didelė pagalba! Turiu modemą ir viskas veikia viskas čiki piki. Bet... Ant kompiuterio jis tiesiog yra atsijunges. Prašau padėkite!!! Jai padėkite!! Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Liepa 20, 2016 Jack_Elyga Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Madd_Dogzz 0 Parašė Liepa 19, 2016 Bandyk nuait y Start ir pasirinka Internet connections Pamatysi savo Intika ir spausk disalbe gal veiks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Elyga 9 Parašė Liepa 19, 2016 Bandyk nuait y Start ir pasirinka Internet connections Pamatysi savo Intika ir spausk disalbe gal veiks durnu atsakymų nereikia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Liepa 19, 2016 O tu ta modema instalines? nes pvz pas mane reik pirmiau instaliuot kad galetum naudoti p.s kai pasijungi modema turi ismesti langa ir ten pasirinkti rreik kad instaliuot reik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Elyga 9 Parašė Liepa 19, 2016 O tu ta modema instalines? nes pvz pas mane reik pirmiau instaliuot kad galetum naudoti p.s kai pasijungi modema turi ismesti langa ir ten pasirinkti rreik kad instaliuot reik pas mane seniau buvo viskas ok o dabar tai chuinia. O kokie pas tave windowsai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Liepa 19, 2016 pas mane seniau buvo viskas ok o dabar tai chuinia. O kokie pas tave windowsai? 7 windowsai kiek suprantu tas modemas toks kur isikisi i kompa ar ne? ir jeigu tas paziurek ar paciam modeme yra kortele Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Quatros 381 Parašė Liepa 19, 2016 Tau išvis rodo apačioje, dešnėje, kampe, kad modemas prijungtas prie kompiuterio, ar išvis prijungtas? Man seniau buvo panaši problema, tai buvo kištukas išlūžęs, o gal pats modemo kištukas palaužtas? Kompe bėdos dabar neiieškok, pasitikrinko modema, kompo kištuką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Elyga 9 Parašė Liepa 19, 2016 *cenzūra*.. pas mane pasirodo rūteris. Bet ta pati problema. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Elyga 9 Parašė Liepa 19, 2016 up up dar paagalbos nesulaukiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama dėl pažeidimų esančių joje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose