Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Pasiūlymas serveriui] Gaisrininkų darbas

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal

✔ Koks tai pasiūlymas: Tobulinam gaisrinės darbą.

✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti trijų rangų gaisrininkus. Rangai kiltu kas 5000 darbo xp. Pirmo rango apranga LS miesto, antro SF miesto, o trečio LV miesto. O dabar surašysiu ką jiems duoti galima sus skirtingais rangais.

1. Pirmas rangas LS apranga, 30eu/min. Namų gesinimas. Kaip ir dabar padaryta.

2. Antras rangas SF apranga, 35eu/min. Namų gesinimas, parduotuvių, bei kitokių pastatų gesinimas su gesintuvu ( interjiere (plačiau vėliau)).

3. Trečias rangas LV apranga, 40eu/min. Namų gesinimas, parduotuvių, bei kitokių pastatų gesinimas. Taip pat gamyklos gesinimas, elektrinės gesinimas.

Taigi kaip viskas vyksta. Galėtu kas kažkiek laiko užsidegti parduotuvės, darbų interjerai. Gavus iškvietimą gaisrininkai važiuotu gesinti ( 1 rango negalėtu ). Gautu gesintuva ir užgesine gautu užmokestį kažkokį ( sugalvotumėte koks jis būtu). Taip pat užlipus ant ugnies kristu hp. Taip pat šie objektai užsidegti galėtu esant 1-2 gaisrininkams 2 lygio.

O dabar apie gamyklos, elektrinės gesinimą. Taip pat galėtu užsidegti gamykla ir gaisrininkai važiuotu gesinti. Tačiau gaisras čia būtu dar pavojingesnis. Tarkim reikėtu gesinti su gaisrine pastatą, o vėliau ir eiti gesinti su gesintuvu ir patį interjierą. Elektrinė galėtu būti už ketvirtojo kaimelio ten važiuojant ties SF miestu. Ten kilus gaisrui turėtu būti gaisrininkai itin atsargiai. Ten ne tik reiktu gesinti gaisra, bet ir saugotis sproginėjimų. Užgesinus gaisrą gautu taip pat kažkokį atlygi.

✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Patobulintas gaisrininkų darbas. Tai svarbus dalykas naujų žaidėjų labui.

Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

 

 

 

Kitus mano pasiūlymus rasite mano profilyje. Komentuojam :)http://greenside.lt/index.php?/user/662-rafael-nadal/

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.