Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 22, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Deivis_Nike. • Kokios pagalbos jums reikia ?: Kas žino, pvž aš iš PILDYK kortelės noriu persivesti pinigus į LABAS ? Padėkit, atsilyginu REP. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : PAAIŠKINAU JAU TEN. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 22, 2015 Tai galit padėti kas nors? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Cold 2 Parašė Vasaris 22, 2015 Deivi, kiek žinau perlaidą galima daryti, tik jeigu turi abonentą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Vasaris 22, 2015 Deivi, kiek žinau perlaidą galima daryti, tik jeigu turi abonentą A kitaip neina? Nes pas mane ne abonentas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arbuzu_Fabrikas 42 Parašė Vasaris 28, 2015 A kitaip neina? Nes pas mane ne abonentas. Kitaip to padaryti neįimanoma. Be abonimento nepersivesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 Kitaip to padaryti neįimanoma. Be abonimento nepersivesi. šitas jo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose