Pacan Marozas 419 Parašė Liepa 21, 2016 Sveiki, taigi pastebėjau, kad naujiems serverio žaidėjams įsidarbinusiems į gaisrinę sunku atrasti vandens hidrantus prisipildyti vandens į jų darbines mašinas. Buvau ir ankščiau sukūręs tokią temą tačiau Gruzinas ištrynė. Temą kuriu būtent šioje skiltyje, nes manau tai pagalba naujokams, nes dažniausiai naujokai gaisrininkai nežino kur randais tie hidrantai, todėl jiems tai bus didelė pagalba.(Bent jau aš taip manau) Taigi aš nusprendžiau jiems palengvinti darbą, kad nereikėtu važinėti ir ieškoti kur randasi tie vandens hidrantai tai sukurti šią temą ir nežinantis kur randasi vandens hidrantai galės čia pasižiūrėti ir greitai rasti juos. Kiekviename miestelyje yra po 2 vandens hidrantus, išskyrus Dilimore, jame yra trys vandens hidrantai. Polomino Creek MIESTELIS Visai netoli mašinų salono, prie pat maisto kioskelio. Polomino Creek MIESTELIS Visai netoli "UAB" Švarinta darbo. Montgomery MIESTELIS Už Picerijos Montgomery MIESTELIS Tarp Ligoninės ir Žvejybos reikmenų parduotuvės. Dilimore MIESTELIS Prie pat Gaisrininkų darbo. Dilimore MIESTELIS Tarp namų su rudu stogu alėjos. Dilimore MIESTELIS Prie pat mechanikų bazės. BlueBerryMIESTELIS Prie pat butų ir mašinų turgaus. BlueBerryMIESTELIS Prie pat Fūristų bazės. Created by Pacan'M 2016 Smetona_Yolo Red_Label Jamal Washington 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 21, 2016 Šauni pamokėlė, tikrai naujokėliams bus gera pamokėlė. Spaudžiu +rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Donowan 7 Parašė Liepa 21, 2016 mldc kad, nepatingėjai +r3p Pablo Bandit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Liepa 21, 2016 Smagu kad kuri tokias pamokas manau jų reikėtu daugiau iš darbų be pakvietimo naujokams , nes tikrai naujokams sunku gaudytis pradžioje.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mard_Volli 20 Parašė Spalis 10, 2016 Padėjai, ačiū, tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose