Tez_Diaz 0 Parašė Liepa 21, 2016 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Vardas mano Dominykas man 13m.2. Miestas, kuriame gyvenu: Vilnius.3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): oneguy955 (SKYPE) 4. Mano pomėgiai, hobiai: Mėgstu žiureti fule net ir pažaisti ja tai pat žiuriu krepšini.5. Mano broliai, seserys: 2 broliai. 6. Mano ateities planai: Susikurti šeima , ant turniko . dirbti. Apie mano planavimus serveri Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016-07-21 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Tez_Diaz Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Iš draugu Mano pasiekti pasiekimai: Šiame serveryje dar nieko nepasiekiau. Mano ateities tikslai serveryje: Su laiku žiūrėsim, sieksiu drk bet cj tokiems metams tai nlb admin , nu to ko tikras zaidejas nori Mano nuotrauka: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hugo_Gilera 77 Parašė Liepa 21, 2016 Sveikas, malonu kad atėjai į ši projektą, sėkmės tau čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Liepa 21, 2016 Sveikas,malonu susipažinti,sėkmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Dzo 1 Parašė Liepa 21, 2016 Zdarova, jaunasis "swageri" sekmės šiame projekte, linksmai praleisk laiką ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Liepa 23, 2016 Sveikas Dominykai, malonu su tavimi susipažinti! Sėkmės tau! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Drift 4 Parašė Liepa 26, 2016 sveikas, sekmes zaidime, primeni man berniukus is musically. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Mack 56 Parašė Liepa 26, 2016 (redaguota) Sveikas, malonu susipražinti ! Sėkmės projekte. Narys gauna įspėjimą už: • Draudžiama rašyti pranešimą tik įkeliant video įrašą ar nuotrauką (tokiu atveju pranešimas skaitysis bereikšmis); Redaguota Liepa 26, 2016 Mister_Crime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Gta 141 Parašė Rugpjūtis 3, 2016 Sveikas, malonu kad atėjai į šį projektą. Sėkmės tau čia. Spyga_Time Cleme Tean 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Sveikas Taz malonu susipažinti, sėkmės tau augant vaiki Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose