Mindaugas_Parkour 32 Parašė Liepa 24, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: M_M 2. Kiek laiko maždaug skyrėte šio darbo atlikimui?: Nepamenu 3. Jūsų kontaktiniai duomenys: 4. Komentaras apie darbą: Mantvis 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): Dėkojame, jei paspausite prenumeruoti. Mantvis Daedo Gaben Bmw Sedanas 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Liepa 24, 2016 Visai nieko tokia tik nelabai žiūrisi kaip pagrindinės durys atsuktos į šitą puse, geriau jau į picerija žiūrėtų iš kitos pusės, ir suoliukų nemačiau gražiau atrodytų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Liepa 24, 2016 Taip reikėtų apsukti, o taip tai viskas ok man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 25, 2016 Nice.Bet matau ne vien cia sita darba pasidalinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 26, 2016 Visai neblogai, bet tikiu kad gali geriau, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nenaudojamas... 5 Parašė Liepa 26, 2016 Kai pradėjau žiurėti į vaizdo įrašą galvojau vo čia tai bus gražiai daryta, bet kai pamačiau pastato spalva tai man netgi sugadino visą vaizdą man to pastato spalva labai negraži, kad uždėtum raudoną spalva visai kitas vaizdas atrodytų, o dabar tas visas pastatas sugadino vaizdą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw Sedanas 17 Parašė Liepa 27, 2016 Gražu, spaudžiu širdelę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose