Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Nenaudojamas...

Neaktyvus

  • 32

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Ponas_Gvidas prieš kelias dienas pačiau, kad nei vip nei admin neturėjau o dabar dingo iš niekur nieko. Kažką tu čia veli? jeigu netgi nežinai tiksliai kokį admin turėjai nusipirkęs.
  2. Kai nesi turėjęs frakcijos ir aplamai nežinai kas per dalykas ir ką su ja galima nuveikti, bet čia tik tavo nuomonė. Mano nuomonę būtų labai geras dalykas.
  3. Iš kur siustis bei kaip instaliuoti nusunčiau viską asmenine žinute, aš pats iš ten siunčiausi ir instaliavau ir padaręs kompiuretio restarta pabandžiau eini į SAMP ir viskas ėjo puikiausiai. Tave mane dalykas ten yra patikimas site ir ten jokių virusų ar kas neveiktų nėra, ten kompiuteristų peržiurėtas tinklapis ir, beto kiek girdėjau kurie taiso kompiuterius ir įrašinėja visokius draiverius jie patis iš ten siunčiasi ir viskas puikiai veikia.
  4. Kai nusiperki naują kompiuterį reikia įsirašyti visokius garso, vaizdo, draiverius, jeigu jų neįsirašysi tau joks žaidimas nepasileis. Kokie pas tave windows yra 7,8,8.1,10?
  5. Tikrai visai neblogas parašas, sukurk vo panašių darbelių su direktoriaus pakvietimu darbais.
  6. wou! wou! wou! Šiadiena jau 2 laimėtas giveaway, ačiū tau labai.
  7. Ačiū, neišleisiu tiesiog taupysiu ir pirksiu kažką naudingo (verslą, vilą, namą, butą ir kt.)
  8. Dwayne_Contyz, Dwayne_Gold, Dwayne_Anonymuos, Dwayne_Wudson, Dwayne_Johnson, Dwayne_Real, Dwayne_Warning, Dwayne_Smithh, Dwayne_Hach, Dwayne_Volf. Tony_Collen, Tony_Jack, Tony_Afro, Tony_Speed, Tony_Stop, Tony_Hud, Tony_Mixs, Tony_Hold, Tony_Xflow, Tony_Gold. Jack_Johnson, Jack_Lew, Jack_Haker, Jack_Hudson, Jack_Antony, Jack_Volking, Jack_Nonstop, Jack_Zolf, Jack_Pee, Jack_Rool. Randy_Blood, Randy_Bloodvord, Randy_Speed, Randy_Best, Randy_Joker, Randy_Copy, Randy_Loot, Randy_Lock, Randy_Kozeriukas, Randy_Pokeris. Teddy_Opera, Teddy_Chrome, ​Teddy_Google, ​Teddy_Explorer, ​Teddy_Gold, ​Teddy_Ar
  9. Labai tau ačiū už tikrai nemažą sumą, man kaip naujokui tikrai jie pravers, bet kam.
  10. Tikrai neblogi atnaujinimai, verslai į bankrotą mldc.
  11. Tikrai neblogas, reikėtų pakeisti dabartini banko interjera į šį kur jūs įkėlėte.
  12. Neblogas blogas, spaudžiantis už širdies šaunuolis.
  13. Šis kompiuteris išvilks bet kokį žaidimą ir be jokio lago. Kaina nemaža, bet tu jį naudosi iki 10 metų ir jis tau be problemų laikys.
  14. Realiai launcheris geras ir puikus dalykas nuo čytų, aš be abejo sutinku kad jį padarytų!
  15. 1.Parašyti savo tikslų V_P: Bobby_Stanfield 2.Parašyti skaičiuką nuo 0 iki 100: 79 3.Parašyti ką veiksite su šita mašina: Parduosiu ir taupysiu pinigus iki geresnės.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.