Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Įsirašiau ps ir "pakūrau" kelis avatarus. http://imgur.com/a/WQuHU Augis_Image Arnis_Selfie Ali_Pacino 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 12, 2015 Nieko įpatingo nematau tik įkėliai foto ir fsio efektų nėra rėmelių ai va biški yra kaškokie,bet man nelabai jau tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Nieko įpatingo nematau tik įkėliai foto ir fsio efektų nėra rėmelių ai va biški yra kaškokie,bet man nelabai jau tokie. Na nesakau kad čia bus kosmosas, man paprastumas patinka, o ne kaip minėjau kosmosas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 12, 2015 Puse velnio tie avatarai tokie, bet nenaudočiau tokių. Gal kiti pasiims. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Puse velnio tie avatarai tokie, bet nenaudočiau tokių. Gal kiti pasiims. Visų skirtingas stilius. Simple but cute! Gal bšk kitokius rėmelius reikejo det. strange caption... Ai kad galva nedirba po dienos tai paprastus uždėjau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 12, 2015 Oooooo labai gražus, vienas kažkur labai matytas, aš tai Like dedu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Oooooo labai gražus, vienas kažkur labai matytas, aš tai Like dedu Na stock'ų neištrauksi tokių kad bus nei vienas nematęs žmogus. Dėkui. ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 12, 2015 ooo matau reiks atsinaujint savo avataru papke.grazus avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 ooo matau reiks atsinaujint savo avataru papke.grazus avatarai spasyba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Iškerpi iš vieno stock'o kokia nors detale vjabal į kita stock'ą ir štai Niekam nematytas stock'as. Bet reikia gerai atšlifuot kad gražus stock'as būtų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Sausis 12, 2015 neblogi sakyčiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 neblogi sakyčiau Dėkoju. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 12, 2015 Tikrai neblogi avatara man labai patiko,sėkėms tau toliau dirbant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 12, 2015 Tikrai neblogi avatara man labai patiko,sėkėms tau toliau dirbant Dėkoju, tai tik laiko prastūmimas jau tapo, o ne tobulėjimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 13, 2015 va čia tai avatarai matosi, kad moki mldc like, daugiau imesk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gerardas_Kawaii 191 Parašė Sausis 13, 2015 Man rods per ilgi avatarai, pirmi 3 gražus. sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 13, 2015 va čia tai avatarai matosi, kad moki mldc like, daugiau imesk Dėkui, na kai nebus ką veikti padarysiu dar pora. Man rods per ilgi avatarai, pirmi 3 gražus. sėkmės tau toliau Ne per ilgi 150x300 toks dydis bent man gražus yra, gražiai forumuose atrodo. Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Sausis 13, 2015 Ganėtinai išvaizdūs avatarai tik mano manymu čia reikėtų truputį kitokį CC dėti. Tiesiog pagal paveikslėlio tematiką ir kokybe suderinti CC ir būtų išvis čiki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 13, 2015 Ganėtinai išvaizdūs avatarai tik mano manymu čia reikėtų truputį kitokį CC dėti. Tiesiog pagal paveikslėlio tematiką ir kokybe suderinti CC ir būtų išvis čiki. Dėkui, na čia tik patamsinta ir kai kur kontrastas tai padidintas tai pamažintas, ant kitų cc dėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Trečias belekaip žiaurus avataras Na o šeip tai aukščiau naujoko ribos tavo avatarai, puiku. Tadas_Bass Adidas_Never Lemon_Madeit 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 21, 2015 Avatarai kokybiški ,bet pernelyg paprasti ir jų labai mažai Morkis_Henris 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 21, 2015 3 avataras tai orginalus man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ali_Pacino 113 Parašė Sausis 21, 2015 geruliai, ypač tas kur ten boba tupi ir cum ant jos face like, mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arbuzu_Fabrikas 42 Parašė Sausis 21, 2015 Man jie nelabai patiko. Nežinau kaip kitiems. Sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul_Smith 1 Parašė Sausis 21, 2015 Gražūs,prigriebsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose