Paulius Sweet 213 Parašė Vasaris 23, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Sweet • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Armandis_Green kažkoks pnš. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytai tipo zjbs. Užbanino cj už tai, kad nušoviau paška ir kupranugari nu kžn. šaudyt bšk moki ir jau bane sedi. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Sweetas Renn_Bond 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 23, 2015 Tuoj bus banned. Negana to reloginai, bet įsijungei lag.cs scriptą. Gl. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius Sweet 213 Parašė Vasaris 23, 2015 nieko nevertas tas tavo banned lakstau su low ir viskas nk nėra. relog neturi irodymu tj ka tu cia db mastai + pasigavai savo bannede kad su nametag loši už kuri baudzia banu svkn igyjus ožio varda, Renn_Bond Sweetas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius Sweet 213 Parašė Vasaris 23, 2015 ai nu negana to dar ir healinas kovose dar per ts ka kalba viska girdis kad healinas tokiam iškart be admin turetu but Sweetas Renn_Bond 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 23, 2015 Kątik prasipažinai, kad darei relog. :/ Video netą įkėlė, kelia išnaujo. Kadangi man neina įkelt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius Sweet 213 Parašė Vasaris 23, 2015 čia šitas relog'as tipo apie kuri kalbat, uzbindinti f1, f2, f3 pas mane tj daznai ir paspaudziu f4 netycia,. Renn_Bond Sweetas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 23, 2015 Nope ne šitas, kadangi ne šitoi vietoi atsiradai, beto iškart nušovėm iškart relogas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius Sweet 213 Parašė Vasaris 23, 2015 wow, kelios kulkos nelipo jau viskas tuo labiau kai aš ten užsibuginau slyst pradejau tos chirnioj, o relog vpš nesimato cia prisijungiau po to pacio kur ss numeciau ne iš kart jungiaus, kad nesakytu relog Renn_Bond Sweetas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 24, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose