Martynas_Green 20 Parašė Liepa 29, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Martynas_Green 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Pagalbos su žaidimu. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Kai tik įvažiuoju arba į einu į šį miestelį viskas pasidaro baltos spalvos, išėjus iš miestelio vėl viskas tvarkoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Liepa 29, 2016 Matau naudoji modifikacijų, išjunk ENB arba ištrink ir viskas ok bus, nes nemanau jog kitaip sutvarkyt eina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Liepa 29, 2016 Man tas pats buvo būtent tik šiame miestelyje kai turėjau ENB, patariu trinti ir siūstis geresni. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Liepa 29, 2016 nuo mod'ų čia, mažiau naudok, enb kaip kiti sako ar pnš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 29, 2016 Man taspats buvo, ir tos spalvos pasidaro BB miestelį, tad man teko ištrinti ENB. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 29, 2016 Ištrink ENB. Reiškiasi jog negali naudoti šio ENB. Naudok kitą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas_Green 20 Parašė Liepa 29, 2016 Dėkoju už atsakymus, galit rakint temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 9, 2016 Tema rakinama autoriaus prašymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose