Jason_Morrello 112 Parašė Liepa 31, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jason Kokio tipo yra ši modifikacija? [ENB, ginklai, automobiliai, skin, HUD, kita]: car. Ar modifikacija kurta jūsų ar rasta internete?: nemano. Komentaras apie modifikaciją [nebūtina]: - Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas): Modifikacijos atsisiuntimo nuoroda: http://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/92504-bmw-e36-stance-lithuanian-police/ credits - predator. Titas_Sthanman Joe_Alessund Raheem Hatch 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Liepa 31, 2016 Nu modas gal ir neblogas, bet nelabai man tie ratai :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Liepa 31, 2016 Nu jo kaip policijos mašinai drift ratai nelabai. Bet šeip nrml toks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rudy_Fernandez 49 Parašė Liepa 31, 2016 Taip ratai man nepatinka, aš labiau mėgstu paprastesnes mašinas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Kitaip nei kitiems man ratai patiko, ypač ant PD car drift ratai ir spoileris, jai dirbčiau PD, tikrai tokius naudočiau. +R3P, jai čia tavo mod'as pakurk dar tokiu mod'ų pvž PD car drift skirta arba drag. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tommy_Salvatrucha 89 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Šaunuolis , graži modifikacija tikrai , maladėc kad nepatingėjai paieškojai ir pasidalinai su visais. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch 0 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Labai gražus modas tikrai aš jį įsirašysiu. +rep. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bondas_White 17 Parašė Rugpjūtis 10, 2016 Kokia jums čia drift ratai čia stance ratai yra Modas yra gražus tikrai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose