Justas_Jucius 836 Parašė Liepa 31, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Justas_Jucius • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Irgi ta pati situacija, kaip Tomas_Golld čytina ir aš bei Arna_Bmx gavo baną nes kažkaip IP sutampa. Bet Rokas kaip visada sako jog tai mano antrasis ar trečiasis acc čytina tai krč praradau viltį jam įrodyti tai. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas bet tuo metu buvau išvykęs ir net nebuvau prie kompiuterio • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Sakau nebuvau žaidime. • Vaizdinė medžiaga bandant jungtis į serverį : Patinka Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arna_Bmx 5 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 As ir krc nebuvau 2 savaites prie pc ir tik vakar prisijugiu ir ziuriu ban gaves taip pat su tavim vienodai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Neatblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose