Ernestas'Honda 1 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Ernestas_Honda 2) Kokios pagalbos jums reikia? Atsirado GreenSide.lt Launcheris ir man neina jo yjungt 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą Ysikeliu Greenside.exe faila y Dekstopa ir bandau atidaryt meta <Is not a valid Win32 application. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anow_Debri 27 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Ernestas_Honda 2) Kokios pagalbos jums reikia? Atsirado GreenSide.lt Launcheris ir man neina jo yjungt 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą Ysikeliu Greenside.exe faila y Dekstopa ir bandau atidaryt meta <Is not a valid Win32 application. isiskelk i gta sa direktorija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Ernestas_Honda 2) Kokios pagalbos jums reikia? Atsirado GreenSide.lt Launcheris ir man neina jo yjungt 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą Ysikeliu Greenside.exe faila y Dekstopa ir bandau atidaryt meta <Is not a valid Win32 application. Galbūt pas tave 32 bitų windowsai? Nes aš taip pat ant desktopo laikau ir man viskas ok Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernestas'Honda 1 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Taip pas mane 32bit windows'ai.Bet Anow isikeliau y Gta Sa direktorija bet tas pats :/ As galvoju dar vienas dalykas gali but kad cia yra tik beta versija gal del to? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Taip pas mane 32bit windows'ai.Bet Anow isikeliau y Gta Sa direktorija bet tas pats :/ As galvoju dar vienas dalykas gali but kad cia yra tik beta versija gal del to? Ne, čia dėl to, nes 32 bit windows Arba persirašyk į 64bit, arba lauk kol išleis 32 bitų launcherį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Tik su Windows XP tokios problemos yra senoje versijoje. Naujoje versijoje ši problema bus išspręsta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose