Fantom_Live 271 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Fantom_Live • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kaip yra statulėlės prie darbų su pakvietimais bazių . Norėčiau , kad būtu darbų be pakvietimo ne statulėlės o pavyzdžiui mažas diplomas ant darbo bazės sienos priėjus arčiau rašytu geriausia darbuotoją . • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tie kurie dirba paprasta darbą be pakvietimo norėtu pakliutį į diplomą . Būtu smagu . • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Jau galvojau, kad iš ryžyno.. Gal ir nieko idėja, pagražintų serverį. Būtų ko siekt ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Amm ilgai galvojau apie tav pasiulyma esu nei uz nei pries nes, jeigu pamatysite zaidejai darbus keicia kas antrą dieną čia šneku apie tuos darbus be pakvietimo ir jiem tiesiog nerūpetų niekas bet esu truputį už nes galėtų padaryti kaip ir pasiekimai kad pasiekiti geriausio darbuotoju tarkim picos darbe ir gaut ten krd ir euru Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Titas_Sthanman 57 Parašė Rugpjūtis 1, 2016 Aš už, pagyvintu žaidimą, manau patiktu pamatyti savo ant darbo sienos kitiems žaidėjams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linkolnas Mesijus 51 Parašė Rugpjūtis 2, 2016 Aš už, manau tada seerverio žaidėjai norėtu būtį, vienas už kitą geresnis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guest Chestnyj_Chelovek Parašė Rugpjūtis 2, 2016 (redaguota) Sveikas. Šauni idėja, aš sutinku ! Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (kiekvienas pranešimas turi būti argumentuotas bei pagrįstas). Redaguota Rugpjūtis 11, 2016 Chestnyj_Chelovek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose