Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.4] Pasiūlymas: Aukcionas

Davex_Grid

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Davex_Grid

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti aukcioną. Galbūt būtų sukurtas naujas pastatas, vieta kurioje būtų vykdomas aukcionas. Jo metu dalyviai ir pirkėjai matytų ką perka. Tokiu būdu žaidėjai parduotų transportą, galbūt namus ir t.t. Būtų gerai jog eiliniai žaidėjai galėtų nustatyti pradinę statymo sumą ir aukciono metu visiems būtų pranešta kad vyksta aukcionas ir kas jame parduodama. Žaidėjai galetų užeiti ant pick'upo ir pastatyti pinigų sumą. Ir kas daugiausiai pastatytų tas laimėtų. Taipogi norėčiau įterpti, jog paslauga pasinaudoti aukcionu taippat turėtų kainuoti.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų žymiai lengviau parduoti transportą, beto manau tai paįvairintų kasdieninius pardavimus.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): -

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Idėja tikrai gera būtų lengviau gal parduoti mašinas ir pačiam būtų idomu varžytis dėl jos nes db pvž tai forume padaro aukcijona o galėtum užsisakyt už papildoma kaina kad kas 2-5min skelbtų serviu kad aukcijone pardavinėjimas sultan ir pardavėjo komentara aš tikrai už.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.