Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ruski est?

Neaktyvus

  • 25

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. Nebepaslenku laukti tai paskelbsiu nugalėtoją Bobby_Stanfield sveikinimai jam, bei jį sveikinu laimėjus šendieną jau 2 GIVEAWAY iš eilės. Prizas atiduotas nugalėtojui.
  2. Geras pasiulymas, nes gaujiniai iš vagono gauna paketų, o GSPD miego būtų teisingiau jeigu gautų kažkokę pinigų sumą.
  3. Sveiki visi, kaip matote rengiu automobilio hermes giveaway, jis vyks iki 2016.08.05 20:00. Ką jums reikės padaryti? Komentaruose parašyti savo Vardą_Pavardę, šiame giveaway savo V_P rašyti galite tik vieną kartą, mygtuko "PATINKA" spausti nebūtina, bet jeigu norite prašom HERMES su šokia tokia info.
  4. Gali būti ir taip, bet jeigu jis visą laiką turi didelį ping'ą tikrai tie žmonės tiek ilgai nedosina, nes jie gali patis skaudžiai nukentėti.
  5. Viską daro internetas, jeigu turite blogą internetą patartina užsisakyti kitą ir neturėsite jokių problemų.
  6. 1.Jūsų V_P: Donovan_Winfield 2.Kodėl norite laimėti šį automobilį: Nes neturiu pinigų bei būtų neblogai turėti mašiną. 3.Ar tikites laimėti: Be abejo.
  7. Pirma reikia mokėti kurti normalias pamokas, kad kas nors galėtų iš jos išmokti. Sėkmės kuriant kitas pamokėlias.
  8. Tikrai frakcijos būtų geras dalykas, nes būtų didesnis pasirinkimas ar eiti į frakcija ar į gaują.
  9. Antrasis kur įdėjai, man labai kažkur matytas ir beto esu jį pats naudojęs , bet negaliu kaltinti, kad netu dariau, gal tokį patį sukuriai, šaunuolis, kad kuri skin'us man patinka
  10. Aš sutinku, su kaleimo pasiulymu, bet iškarto prieštarauju, kad gaisrininkai būtų darbas su pakvietimu čia yra juokingas pasiulymas ar yra sunku nusipirksi ginklų ir tuos gaisrininkus kurie šaudo paiimti palaikyti po min ligoginei ir apsiramins, beto nieko nepakeisi, kad jie trankosi kartais būna kad ir į mane atsitrenkia nu bet atsiprašau nereikia, kad gaisrininkai būtų darbas su pakvietimu šis pasiulymas su gaisrininku darbu juokingas . Su skelbėju irgi prieštarauju, nes jeigu ir įdėtų tą darbą vistiek jie skelbtų per /vc ir nieko jiems neįaiškinsi tiesiog reikia pagalbininkams/administrator
  11. Aš Donovan_Winfield, noriu laimėti „Infernus“ automobilį.
  12. Sveikas malonu susipažinti, sėkmės tau projekte.
  13. Neblogas toksai, bet man kažko truksta. Šaunu, kad daliniesi!
  14. Labai gražus pirmą kartą matau tokį gražų daizaną!

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.