Easy_Snow 2 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Easy_Snow 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Mes su Max_Respect nusprendem keistis 2Infernus viena nrg su rida 6k ir dar aš primoku 66k o jis man versla apsikeitem viskas ok dave man bet jis buvo apgavus žaideja ar ka tan kad aš ne tekau šiendien versla 2016-08-04 diena va irodymai kaip mes mainem o db Mafijos_Tevas pasieme sau Va tema kaip jis ten varke suko http://greenside.lt/index.php?/topic/32376-apgavystė/o aš nukenteijau ir nieko ne tekau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max'Respect 26 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 Tai prie ko čia aš? jeigu mane išvis Jeremy buvo apgaves, rašyk ROKUI ir duos tą verslą, kaip aš apgavau? dar vienas nupušės? štoli...... Matosi mano sutikimas kad mainom ir mainėm mes jį verslas yra tavo ir nereikia temos vadinti ''APGAVO MAX_RESPECT'' Sąžinės turi ??? Frank_Wild 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Easy_Snow 2 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 Rokai matai kad jis buvo atgaves versla ir mes su jo mainem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 4, 2016 Verslas sugrąžintas. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose