Kšyštof_Lavrinovič 0 Parašė Vasaris 24, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kšyštof_Lavrinovič. Jūsų vardas realiame gyvenime : Mantas. Kiek jums metų ? : Aš esu 17-metis. Iš kokio miesto esate? : Aš esu Kaunietis. Jūsų charakterio savybės : Aš esu linksmas ir aš turiu gerą humoro jausmą. Aš esu užsispyręs žmogus, aš visada viską darau iki galo, aš esu darbštus ir aš nesiveliu į konfliktus, nes mano manymu jie nieko verti ir tik parodai koks tu kvailas. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Mano hobis yra krepšinis. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Mano gerosios savybės yra, kad aš nepalieku draugų bėdoje, aš esu geraširdis ir aš ištiesiu pagalbos ranką. Mano blogosios savybės yra, kad aš esu nekantrus ir nepatinka laukti. Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Garret(senas) 4 Parašė Vasaris 24, 2015 Sveikas, labai malonu! Linkiu sėkmės šiame projekte, žaliajame krašte visada rasi sau vietą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Vasaris 25, 2015 Sveikas malonu susipažinti! Sekmės tau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 26, 2015 Sveikas Mantai , malonu sispažinti , sekmės tau , Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Kovas 1, 2015 Sveikas, esi kažkur matytas tai gal teks susibendrauti su tavim ir beto linkiu sėkmės projekte ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luk_Pran 6 Parašė Kovas 11, 2015 (redaguota) Sveikas. Malonu susipažinti Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Kovas 12, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ecore_Genx 0 Parašė Kovas 12, 2015 Sveikas, Malonu susipazinti , gero zaidimo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose