#Pro 64 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Jei Jumis apgavo, naudokite šį šabloną: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Jack_Treapce[Tomas_Svilpa] 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Domiux_Weed 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 2016-08-06 16:00 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): Tai va Domiux_Weed ieškojo 50m2 verslo ,aš jį turėjau,kadangi man jo nereikėjo galvoju parduosiu..Jis sakė turi 600k ,bet aš sakiau 650k ,na mes nuėjome pardaviau produkciją viską ,ir jis turėjo tik 591k mes susitariame ,kad iki 2016/08/06 16:00 jis grąžins dar 70k ,nes buvau palikęs truputį produkcijos ,jis sutiko ir nusipirko verslą...Vakar jam rašiau jis išjungė telefoną ir ignoravo ,HELP ME!!!Nuotrauka : http://imgur.com/a/UEjcU Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Aš tą verslą jau pardaviau,ir aš neketinu gražinti tu 70Tukst.nes aš dabar pats be pinigu... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 (redaguota) Ir tu mane apgavai dėl pastato susidevėjimo..... sakiai kad jis bus sutvarkytas apgavike Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post) Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 (redaguota) ir aš išejau i minusą Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (triple post) Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 (redaguota) kai prisijungsi duosiu 70k tik Numesk mająką Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (4х post) Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Apgavikas su nukentėjusiu turi rasti bendrą kompromisą per artimiausias 24 valandas. To nepadarius - apgavikas bus nubaustas griežčiausia bausme. Temoje būtinai turi būti įdėti įrodymai, jog situacija buvo išspręsta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Pro 64 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 (redaguota) Ir tu mane apgavai dėl pastato susidevėjimo..... sakiai kad jis bus sutvarkytas apgavike Tu manęs klausei susidėvėjima? Jis nieko nedaro beveik ,buvo 50 max ,ir fotkė numesk kur kažką sakiau Ždž ,ggwp seni sakiau tau.. Droši dbr pas ryžą ,,benečius šaudyt '' *cenzūra*... Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Tu manęs klausei susidėvėjima? Jis nieko nedaro beveik ,buvo 50 max ,ir fotkė numesk kur kažką sakiau Ždž ,ggwp seni sakiau tau.. Droši dbr pas ryžą ,,benečius šaudyt '' *cenzūra*... Aš atiduosiu tau šaibas tiktai būk žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Pro 64 Parašė Rugpjūtis 7, 2016 Žaidėjas man nei parašė ,nieko..Visą laiką buvau žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Žaidėjas man nei parašė ,nieko..Visą laiką buvau žaidime. Šiandien 13:00 /sms tu man ir atiduosiu jopapa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiux_Weed 1 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 ka čia reiškia? http://imgur.com/a/zXkls Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
#Pro 64 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 ka čia reiškia? http://imgur.com/a/zXkls Laikas praėjo ,70k neimsiu...Turi rasti bendrą kompromisa man šį sumą netinka ,paklausk pas Roką skype Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Žaidėjui Jack_Treapce pervesti 59.000€ į banko sąskaitą. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose