Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.6.5] Pasiūlymas administratoriams

Ligz_Krushenko

Rekomenduojamas pranešimas

1. Jūsų Vardas Pavardė žaidime? Ligz_Krushenko

2.Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kad eitų administratoriams getinti su mašina. Jie pavz turėtų komandą /getcar ar /tpcar(patys sugalvotumet) ,tiesiog jūs važiuojat ir ikrentant kurnors ir nebeina išvažiuoti ,ar istringat ,administratoriaus paprašot kad išteleportuotų su mašina , jis parašo tą komandą ,ir jums išmeta viską taip pat kaip jus viena norėtų teleportuoti ,bet dadėtu su mašina. Pvz : Administratorius nori jus perkelti prie savęs su mašina spauskite N ,ar kažkas panašaus.

3.Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui? Administratoriams palengvintu darbą , išlaisvintu istrigusias mašinas ,ar pasibuginusias ,žaidejus su jomis taip pat ,nereiktu /sunaikinti ir tada teleportuoti  žmones į kaimelius ar prie darbo.

4. Kiti svarbūs įrašai:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Didesnės pievos dar negirdėjau: įkrenti - mašina sprogsta, o jei ne, ar užstringa - /masina > transportas, kuris vandeny > atstatyti į mašinų saloną. Ir nemanau, jog nuo 1500 eurų pasaulis neapsivers, jei sumokėsi, o čia dar kurti nereikalingas komandas ... Geriau nerašyk tokių idėjų ir atrodysi protingesnis. :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tiesiai šviesiai bereikalinga sistemą, yra komanda kurios leidžia transportus atkelti į mašinų salono aikštele.

 

- Visgi nepamirškim kad tai yra žaidimas bei bandoma atitaikyti kiek įmanoma tikra bei įprasta pasauli (nors yra vietu kuriu nėrą įmanoma atkurti kaip tikram pasauli, tiesiog tokia žaidimo sudėtis). 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nesakiau kad įkrenti į vandeni ,o istringi kurnors ,ir salia galetu isteleportinti. Įsiskaityk. Ir šneku aplamai apie visas mašinas. Darbines ir ne darbines.

 

Įstringa ar įkrenta tas pats. Darbinė įstringa? /sunaikinti komanda ir /kviesti > taksistus, arba kvieti mechanikus ir ištraukia. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.