Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Linkas iš kur siustis . https://thepiratebay.org/torrent/10598250/Dxtory_2.0.126_Stable_Full_Cracked[A4]jkai atsisiusite ir jungsite jums paprašys toki ducumenta įdet tai tam iš kur instaliavot toki ducumenta įmetat ir turit crackinta suprasit manau. Čia šiokia tokia pamoka : Užmeskit +rep Dekui , bei Geranimo_Danger kuris man padejo surasti šia programa. Siuskites per torrent , ir spauskit magnetuka . Programa yra mokama , bet čia bus nemokamai . Jack_Harrington Passatas_Karamelinis Gvindypoo 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Ci.a gal ta programa kur paspaudi viena mygtuka ir filmuoja? Ir paskui su kitu mygtuku isiungi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Ci.a gal ta programa kur paspaudi viena mygtuka ir filmuoja? Ir paskui su kitu mygtuku isiungi? Paspaudi f12 ir baigi filmavima , pažiūrėk ši video , ir atsisiusk bet per torrent . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 O su kokiu mygtuku pradet filmavima? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 nenumuš fps sita programa? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 nenumuš fps sita programa? Nu man ne , aš kitas bandžiau naudot , lagindavo belenkaip šita naudoju 0 lag Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Ćia meskit repus, beja patariu siūstis šią programą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Nežinau buvo 90 pfs, pradėjau filmuoti nukrito iki 70 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose