Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Linkas iš kur siustis . https://thepiratebay.org/torrent/10598250/Dxtory_2.0.126_Stable_Full_Cracked[A4]jkai atsisiusite ir jungsite jums paprašys toki ducumenta įdet tai tam iš kur instaliavot toki ducumenta įmetat ir turit crackinta suprasit manau. Čia šiokia tokia pamoka : Užmeskit +rep Dekui , bei Geranimo_Danger kuris man padejo surasti šia programa. Siuskites per torrent , ir spauskit magnetuka . Programa yra mokama , bet čia bus nemokamai . Gvindypoo Jack_Harrington Mantas Shelby 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Ci.a gal ta programa kur paspaudi viena mygtuka ir filmuoja? Ir paskui su kitu mygtuku isiungi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Šią dieną 2016-08-06 į 15:27, Carlo_Multi rašė: Ci.a gal ta programa kur paspaudi viena mygtuka ir filmuoja? Ir paskui su kitu mygtuku isiungi? Paspaudi f12 ir baigi filmavima , pažiūrėk ši video , ir atsisiusk bet per torrent . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Harrington 81 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 O su kokiu mygtuku pradet filmavima? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 nenumuš fps sita programa? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Šią dieną 2016-08-06 į 15:42, Leonard_Martinez rašė: nenumuš fps sita programa? Nu man ne , aš kitas bandžiau naudot , lagindavo belenkaip šita naudoju 0 lag Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Ćia meskit repus, beja patariu siūstis šią programą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Leonard_Martinez 37 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Nežinau buvo 90 pfs, pradėjau filmuoti nukrito iki 70 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 8, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose