Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Minde_Postrana 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Padėkit susitvarkyti Pokemon Go 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Šiais metais populiariausas žaidimas Pokemon GO. Tai gi nusprendžiau atsisiųsti, atsisiunčiau ir neveikia. Jokio error nemeta tik nukeliamane į meniu. Kai pajungiu Pokemon GO išpradžiu rodo baltą ekraną su oro balionu ir kažkas parašyta ir po šito ( po kelių sekundžių ) nukelia mane į meniu. Bandžiau ir iš interneto siūstis visokias versija nuo 0.29.0 - 0.31.0 Bet vistiek tas pats man. Prašau padėkit atsilyginsiu 50k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacany'Edvis 26 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Telefonas lievas , arba neatlaiko sistema telefono , bandyk telefona atnaujint gal pavyks td. o dbr man 50 k. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Gali būti ,kad versija bloga, arba telefonas neišneša tiesiog. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Mano telefonas Samsung Galaxy J1 1.2Ghz 4.4.4 KitKat android Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Koki turi telefona ? Nes telefono versija gali būti per menka paviždžiui Man Samsung Galaxy S5 mini man negali irgi parsisiust.mano versija 5.1.1. Tai vat manau daug kam neina parsisiusti šio žaidimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Wild 51 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Turiu apk faila gal veiks pakviesk i skype stoikas55 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Kas pades tam 100k as labai noriu ta game pazaisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Mano tlf: Procesorius: Dual-Core, 1.2GHz Ekranas: TFT, 480 x 800 (WVGA) Kamera: CMOS 5.0 MP 4.4.4 KitKat android Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Winship 885 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=uZxOlS7I-ks Gal padės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Wild 51 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 https://m.youtube.com/watch?v=uZxOlS7I-ks Gal padės. Taprasme jam įrašo viskas ok , kai pradeda kraut žaidima atgal i pradini ekrana nukelia.. Net pamiršau kaip šita ištaisyt.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Taprasme jam įrašo viskas ok , kai pradeda kraut žaidima atgal i pradini ekrana nukelia.. Net pamiršau kaip šita ištaisyt.. Taip, teisingai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Winship 885 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Pabandyk atstatyti gamyklinius parametrus, aišku viskas išsitrins tik kontaktai ne. Turėtų padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Meginau neveikia, meginau atnaujinti neveikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Winship 885 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Tai per Aptoid pabandyk į google įrašyk Aptoid parsisiusk jį ir iš ten bandyk siūstis. Be to ten visi žaidimai nemokami Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Passatas_Karamelinis 112 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Nežinau geresnio dalyko nei restart. Pamegink restartint tlf . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ralph_Pendelbury 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Pabandyk googlei parasyti ''mobogenie'' tada sita programa atsisiusk ir ten paieskoje parasyk pokemon go ir gal tada eis atsisiusti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 As galvoju gal tlf rootinti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Boss 24 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Čia problema yra su android. Aš savo telefonui taipogi perašiau iš 4.4.4 versijos android į Andoroid 6.0.1 Patarčiau susirasti tutorial pagal savo telefono modelį it pagal tai persirašyti android operacinę sistemą. Tikrai tada veiks. Galiu tikrai garantuoti. Nebebus jokiu error crashu. Sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 White gal gali rasti toki tutorial? Samsung Galaxy J1 ? Jei veiks sumokesiu 100k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hikaro_Masati 412 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Jie supranti anglu kalbą tai turėtu padėti. SĖKMES Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paul Gomez 0 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 As galvoju gal tlf rootinti? Rootint tikrai nerootink, tiesiog aš pasakysiu, tavo telefonas yra per silnpnas, yra per mažai branduolių, turi būti bent 4, tiesiog tavo telefonas nepaveža to žaidimo ir fsio, ir dar nuo ramų priklauso kiek yra, ištrink kuo daugiau programų arba sustabdyk ir tada bandyk žaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Jie supranti anglu kalbą tai turėtu padėti. SĖKMES Neveikia meginau as Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 (redaguota) Sveikas, atsiprašau ,kad vėl čia rašinėju. Krč tau neveiks pokemon go ant Samsung Galaxy J1. Nes mano lygiai toks pats telefonas, bandžiau aš ir pokemon go tai man vos užkraudavo žaidimą ir išsijungdavo tas žaidimas. Taip ,kad nieko nepadarysi. Tiesiog šis žaidimas ne tokiems telefonams. (Rootint ar perrašyt android nepatariu susigadinti tlf gali. Kiti šio žaidimo installai nepadės). Ir ten jokie mobogenie nepadės, per ten instalą atsisiųsi ir viskas tas pats kaip iš google play. Juokingas esi ,kad tiki visokiom nesąmonėm ,kad veikia ant tokio tlf... Redaguota Rugpjūtis 6, 2016 Ganja_Wayne Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Bet kitiems eina per Samsung Galaxy J1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AndrewSpeaker 2 Parašė Rugpjūtis 6, 2016 Aš manau toks telefonas ne tokiam žaidimui. Gal žinai programą Mobogenie per ten galima įvairius žaidimus parsisiusti kaip ir per googleplay. Jeigu per Googleplay mokamas zaidimas per ten nemokamai gali parsisiust. Bet samei jog neveikia tau neuzkrauna tai viskas aisku zaidimas ne tokiems telefonams mano yra S5 mini ir taip pat negalima parsisiusti tai apgailestauju.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose