Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Ralph_Pendelbury

Neaktyvus

  • 26

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

Paskutiniai profilio lankytojai

1.020 profilio peržiūros
  1. • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ralph_Pendelbury • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Wolking_Dead • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Nes nužude mane esant prie pinjatos su pinjatos skirtu ginklu, kuriuo reikia šaudyti pinjatą, o ne žmogų ar mašiną, kuris tau nič nieko nepadarė. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/a/3kwmI
  2. ◘ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ralph_Pendelbury ◘ Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Mašina-Buffalo. Rida-2303,5 km. Spalva yra reta-oranžinė, ratai-Import, 10x nitro, taipogi yra hidraulikai. Bagažinėje yra Shotgun su 50 kulkų. Numeriai yra vardiniai ''Rukyk420'' . ◘ Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida) ◘ Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Kainas siulykite nuo 125k.
  3. Kodėl niekas netikrina apgavysčiu temų? Kodėl jos taip atmetamos? Jau kiek laiko praėjo :/
  4. Kurioj vietoj tau čia fake? ... Antrą kartą pasikartosiu, atiduok 30k arba laukiam Roko nuosprendžio.
  5. Jei Jumis apgavo, naudokite šį šabloną: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Ralph_Pendelbury 2) Žaidėjo, kuris jumis apgavo Vardas_Pavardė: Cubex_Saiyajin 3) Tiksli data ir laikas kada buvote apgautas: 2016.08.16 12:36 4) Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais(nuotraukos, video medžiaga): http://imgur.com/a/QPsxT Žaidėm kauliuką iš 30k , metėm iš 200$, kas laimės tam ir turėsim duoti 30k, tačiau aš laimėjęs jų negavau ir norėčiau atgauti savo laimėtus pinigus 30k.
  6. Pabandyk googlei parasyti ''mobogenie'' tada sita programa atsisiusk ir ten paieskoje parasyk pokemon go ir gal tada eis atsisiusti.
  7. „Aš Ralph_Pendelbury, noriu laimėti „Infernus“ automobilį“.
  8. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ralph_Pendelbury 2. Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užtildė : Easy_Snow 3. Už ką buvote užtildytas : Esą už įžeidinėjimus, nors nieko jam net nerašiau, kitaip tariant free mute. 4. Vaizdinė medžiaga kuri įrodytų, jūsų nekaltumą :
  9. 1.Jūsų V_P žaidime; Ralph_Pendelbury 2.Ką darysite su laimėtais pinigais/mašina ; Taupysiu, kokiam nors svarbiam dalykui. 3.Ar tikites laimėti šį nuostabu konkursą ; Galbūt.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.