Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 14, 2015 Sv, sukūriau kelis parašus, galbūt patiks kam nors, galbūt ne.. Vertinkit / kritikuokit, stengiuosi atsižvelgt į savo klaidas. Jei nors kam nors patiks, padarysiu update. Tomas_Gokusan Augis_Image Lukas Front 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 14, 2015 Patiko tik pirmasis darbas. Toks paprastas, gražus. Kitų stock'ai man nepatiko, negražūs. Apskritai, darbai paprasti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 14, 2015 Patiko tik pirmasis darbas. Toks paprastas, gražus. Kitų stock'ai man nepatiko, negražūs. Apskritai, darbai paprasti. Jo, stockai lievi, neturiu idėjų... Bet šiaip mokinuos ir stengiuos ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 14, 2015 Nelabai stockai man. Pabandyk kažką gal su gta tematinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 14, 2015 Mldc tikrai gražus, labai patiko daugiau padaryk viena paiimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 14, 2015 Man ir tik pirmas patiko, o kiti tai taip tokie, padaryk kokių su panom kur papukai ir užpakaliukai nu krc tu mane žinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 14, 2015 Nu neblogi tokie, bet pasigedau tokių mašinų kaip BMW, Ww, mersų. Pabandyk kokių tai kentiškų su Gelikų ar chuligankė. Matt_Moretti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 14, 2015 Labiausiai patiko 3 variantas , kiti tokie nublukę , neryškūs kažkokie . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 14, 2015 Visai gražūs parašai kai kurie šaunu kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 14, 2015 (redaguota) 1,3 Patiko,sekmes ateityje Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 20, 2015 Lil_Uzi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 15, 2015 Geri geri, aš ir jau po biški mokinuosi kurti parašus, o ne avatarus, nes tikrai trūksta parašų visuose projektuose, tai, man patiko 1 ,3, kiti nelabai... :/ Atleisk. ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 15, 2015 Pirmas lyg su kokiom komiksų grafikom butu..To Nissan tai kokybė hujova.Subaru irgi.Tos 3 ,mašinos galima sakyt normaliausios. Stockai labai lievi, dėkui už kritiką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 15, 2015 Man nelabai patiko :/nes mano manumu jau yra nusibodusiais mašinų parašai,bet čia tik mano nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 15, 2015 Siaip man patiko jei galetum gfx audi a4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Man asmeniškai nelabai, ranka nekyla spausti LIKE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 18, 2015 Net neabejoju, kad pasirinkęs geresnės kokybės stock, labai gražiai padarytum tuos parašus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Parašai visai neblogi, bet kam įsikąsti vien tuos automobilius, bloga dąrosi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 19, 2015 Tikrai kana neblogi parašiukai, Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose