Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 14, 2015 Sv, sukūriau kelis parašus, galbūt patiks kam nors, galbūt ne.. Vertinkit / kritikuokit, stengiuosi atsižvelgt į savo klaidas. Jei nors kam nors patiks, padarysiu update. Augis_Image Lukas Front Tomas_Gokusan 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 14, 2015 Patiko tik pirmasis darbas. Toks paprastas, gražus. Kitų stock'ai man nepatiko, negražūs. Apskritai, darbai paprasti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 14, 2015 Šią dieną 2015-01-14 į 18:21, Lukas_Front rašė: Patiko tik pirmasis darbas. Toks paprastas, gražus. Kitų stock'ai man nepatiko, negražūs. Apskritai, darbai paprasti. Jo, stockai lievi, neturiu idėjų... Bet šiaip mokinuos ir stengiuos ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 14, 2015 Nelabai stockai man. Pabandyk kažką gal su gta tematinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 14, 2015 Mldc tikrai gražus, labai patiko daugiau padaryk viena paiimsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Augis_Image 9 Parašė Sausis 14, 2015 Man ir tik pirmas patiko, o kiti tai taip tokie, padaryk kokių su panom kur papukai ir užpakaliukai nu krc tu mane žinai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 14, 2015 Nu neblogi tokie, bet pasigedau tokių mašinų kaip BMW, Ww, mersų. Pabandyk kokių tai kentiškų su Gelikų ar chuligankė. Matt_Moretti 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 14, 2015 Labiausiai patiko 3 variantas , kiti tokie nublukę , neryškūs kažkokie . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 14, 2015 Visai gražūs parašai kai kurie šaunu kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Sausis 14, 2015 (redaguota) 1,3 Patiko,sekmes ateityje Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Sausis 20, 2015 Lil_Uzi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 15, 2015 Geri geri, aš ir jau po biški mokinuosi kurti parašus, o ne avatarus, nes tikrai trūksta parašų visuose projektuose, tai, man patiko 1 ,3, kiti nelabai... :/ Atleisk. ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 15, 2015 Šią dieną 2015-01-15 į 12:42, Darrel_Johnson rašė: Pirmas lyg su kokiom komiksų grafikom butu..To Nissan tai kokybė hujova.Subaru irgi.Tos 3 ,mašinos galima sakyt normaliausios. Stockai labai lievi, dėkui už kritiką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 15, 2015 Man nelabai patiko :/nes mano manumu jau yra nusibodusiais mašinų parašai,bet čia tik mano nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 15, 2015 Siaip man patiko jei galetum gfx audi a4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 17, 2015 Man asmeniškai nelabai, ranka nekyla spausti LIKE. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 18, 2015 Net neabejoju, kad pasirinkęs geresnės kokybės stock, labai gražiai padarytum tuos parašus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Parašai visai neblogi, bet kam įsikąsti vien tuos automobilius, bloga dąrosi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 19, 2015 Tikrai kana neblogi parašiukai, Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose