Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Test Drive] Cheetah Test Drive - by Sedanas

Bmw Sedanas

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki čia Bmw_Sedanas ir šiandien Cheetah Test Drive!


 


4d1f226a3f60ae3d2463c75badf89587868.png


 


Prie šios mašinos nebuvau ilgą laiką, buvau pamiršęs kaip ji atrodo, koks jausmas sėdant į ją ir panašiai. Tačiau po ilgo laiko, atsidūriau prie šio „monstriuko“ ir tuo labai džiaugiuosi. Mašinos kaina perkant ją iš salono 96000 $. Tačiau šeimininkas mašiną tobulino, užmetė spoilerį, bei įdėjo naują įpurškimo sistemą, visą tai kainavo 110'000 $ (įskaičiuojant ir mašiną pirktą iš salono). Žiūrint į mašinos priekį, matome jog ji tu gerą aerodinamiką, viduryje yra išpjauta skylė, tam jog oro pasipriešinimas dingtų ir mašiną spaustų prie žemės. Matyti jog skylę buvo stengtasi padaryti stilingą, tačiau mano manymu to nepavyko padaryti. Žiūrint mašiną iš šono, atrodo jog tai normali sportinė mašiną, tačiau įsėdus jaučiasi visai kitaip, tai apibūdinsiu vėliau.


 


f906c552db2bdb0d0fce9332ffa6ba89214.png


 


Žvelgiant į šią mašiną iš galo, trūksta žodžių apsakyti jos gražumą. Trys lempos atrodo pasakiškai, duslintuvas suderintas su lempomis, net nenoriu šnekėti, apie tą gražią *cenzūra*nos formą, kurią Cheetah rodo, toks vaizdas jok dizaineriai projektuodami šią mašiną žiūrėjo į nuostabios moters figūrą, ir viską piešė ant balto popieriaus lapo. Manau gana apie mašinos išorę, laikas pažiūrėti kas slepiasi po šio metalo vidumi.


 


de9b1aa5f0fdb5208094692ed867ec2d877.png


 


Po kapotu slepiasi 4.9 litro variklis 290 kW. Sukimo momentas yra 490 nM. Mašinos masė 1,700 kg. Šis variklis puikiai tinka išjudinti šią mašiną iš vietos. Mašina leista nuo 1984 iki 1991 (būtent ši mašiną kurią testavau yra 1990 metų.. Mašina yra dvidurė (viena vieta vairuotojui, kita keleiviui). Kas man patinka jog šioje mašinoje variklį matome pro juodai niauktą langą, manau tai puikus dalykas, net pradedi mašiną vertinti visai kitaip. Gana kalbų, sėdam į vidų ir važiuojam.


 


48e10d7c3ffbc59a6dd1cbf20228c731879.png


 


Kadangi už šios mašinos vairo buvau labai seniai, sugalvojau jog ją pajausti pirmiausiai reikia pabraižyti "baronkas". Mašina yra RWD, dėl to yra puikiai metamas galas. Žinoma sakysit, jog tai negerai, mieste nesmagu važinėti, per daug mėtysis *cenzūra*ną ir panašiai, tuos kurie taip sako siunčiu *****. Važinėti su tokia mašina yra vienas malonumas, atsisėdi prie vairo, ir ieškai kokio nors kampo ant kurio galėtai drąsiai "užpjauti". Bet jeigu tu tokio vairavimo stiliaus nepropaguoji, mašina turi nerealiai puikų ABS sistemą, kuri iškart mašiną tiesiną. Pabraižėm saulių ir gana, važiuojam žiūrėt ar labai ši sūčka pasiutus greitkelį. Išvažiavus į greitkelį, mašina pati man spardo į *cenzūra*ną jog labiau spausčiau pedalą. Mašina skrieja nuostabiai, maksimalus mašinos greitis yra 182 km/h. Cheetah tokiais greičiais tiesiog prilimpa prie žemės, todėl dideliais greičiais posūkį yra sunku išsukti. Apie šios mašinos pakabą galiu pasakyti, jog ji yra šokli, žinoma ji prilimpa prie žemės, tačiau vos kliudžius duobutę, mašina pašoka į viršų. Manau pakabą inžinieriai galėjo labiau pritaikyti prie didelių greičiau. Manau atėjo metas viską apibendrinti apie šią mašiną. Mašinos išvaizdą, man realiai nelabai patiko, galas kaip ir sakiau yra nuostabus, tačiau priekis yra mano manymų labai negražus. Mašinos variklis yra geras, tačiau daug ryja. Mašinos pakabą kaip ir sakiau yra gavno, viduje pagailėta dizaino. Galutinė mano nuomonė yra tokia, jog tokią mašiną gali pirkti žmonės tie kurie neturi ką veikti savaitgaliais, arba kol žmonos būna išvykę pas savo tėvus. Su šia mašina labai lengvai nučiešinsi kokią nors mergelę, kuri drąsiai tau padarys minjetą.


 


63c0573c5bdce50a75e223b8fa59f537968.png


 


Štai todėl šią mašiną palieku prie prabangaus viešbučio, jeigu sugebėjai nusipirkti tokią mašiną, nebus ir gaila išmesti kelis tūkstančius geram viešbučiui, kuriame greičiausiai "jibašinsi" kokią nors "stiuardesę"


 


 


Čia buvo Test Drive - by Sedanas. Sėkmės.

Redaguota Bmw Sedanas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Blogai bus užrakinti tada, kai to paprašys blogo savininkas, kada internetiniame dienoraštyje dvi savaites nevyks jokios diskusijos ar blogas bus ilgai neatnaujintas. Dėl atrakinimo kreiptis į PM

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.