Dvl Gang 925 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Dvl_Gang • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : meskis_youtuber • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: čytinimą. aim + nametag • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : nametagas stpdv vpš mate, kad stovi jis ten https://youtu.be/cqLa57xKSgo aimas gal neaiskiai bet stpdv https://youtu.be/TbXNEylKBCQ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Čia tau aimas????? Ir NAMETAGAS ??????? Tu žiuriu rimtas... Normalus esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandas_Money 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 (redaguota) cia tau irodymai ? :DDDDDDDD Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 10, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandas_Money 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 (redaguota) Jis Cbugino :DDDD Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post) Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 O iš kur tu žinai kad aš naudoju namtag gal pats naudoji kad žinai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Viskas paaiškinta, neturiu ką komentuoti. Buvai vienoj vietoj, nubėgai kitur ir jau už sienos būdamas nusitaikei ir išlindes tiesiai į jį sudrožiai, dar kvaileliu apsimeti, gali pildyt sąskaita. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Tai ka nusitaikiau per kampeli tai jau reiškia kad namteg ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandas_Money 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 (redaguota) Viskas paaiškinta, neturiu ką komentuoti. Buvai vienoj vietoj, nubėgai kitur ir jau už sienos būdamas nusitaikei ir išlindes tiesiai į jį sudrožiai, dar kvaileliu apsimeti, gali pildyt sąskaita. Pats tu cia neapsimesk . Viska zinau Tomas_Quatro cia tavo draugelis , jis apsiverke ir tu ban jam free ? nes cia matau nera irodymu ereli. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 10, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandas_Money 0 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 (redaguota) cj net nezinai kas yra cbug Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post) Redaguota Rugpjūtis 9, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff_Boyka 486 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Man reiks saskaitos aš pasipyldisiu ko tu man aiškini. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Keza 2.140 Parašė Rugpjūtis 9, 2016 Užblokavimo anketa netvarkinga.Trūksta įrodymu,žaidėjas bus atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose