Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 12, 2016 30 avatarų draugai.. Jeigu jau vertinat arba pasiemat visų prašau už pastangas atsidėkoti dosniai. Ty: Mygtukas stebuklingas Na ką pradėkime draugai: Štai ir žadėtį mano avatarai. Enjoy_Kenas Madd_Dogg Atsarginis.lt 14 kiti 17 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Ir vėl nesveikai nustebinai, aš vietoj taves nesidalinčiau jeis, pardavinėčiau gražesnių forume tikriausiai neraščiau už tavo. Pasiemiau apie 5~ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Man patiko tavo šitie avatarai, bet galėtu būti dydžiai 150x250,300. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Gražūs avatarai ir dydžiai geri užmesiu like. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Exus 147 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 gražu tai tik stockai, o avatarai simple af ;'> tačiau patarčiau geriau kažką paišyti, o ne avatarus daryt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 gražu tai tik stockai, o avatarai simple af ;'> tačiau patarčiau geriau kažką paišyti, o ne avatarus daryt. Už kelių savaičių bus... Manau Tekstas dar bus keičiamas, ieškosiu ar tinkama Mountain paimiau. Žodžiu pažėsim kas gausis. Senai jau paišau. Victor_Jivaro Atsarginis.lt 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Atsarginis.lt 7 Parašė Rugpjūtis 16, 2016 Gan gražiai visai ir įdėta darbo gan daug manau, +rep nepagailėsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Šitie avatarai man žiauriai geri. Tokius avatarus dažniau kurk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Gražūs labai avatarai, gal paimsiu pora į savo kolekcija. Mldc dirbk toliau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Gan gražiai visai ir įdėta darbo gan daug manau, +rep nepagailėsiu. Dėkui, tačiau šitie avatarai manau yra mano paskutiniai, todėl nebesulauksit. Šitie avatarai man žiauriai geri. Tokius avatarus dažniau kurk Neturiu laiko šitiems avatarams , turim GFX shopą , SAMP ir dar begalia veiklos, tai jei pasirodytu, tik Galerija, kuria kažkadą žadėjau daryti, bet nebuvo tokių žmonių kurie norėtu padėti.. , todėl šitie avatarai paskutiniai. Gražūs labai avatarai, gal paimsiu pora į savo kolekcija. Mldc dirbk toliau. Dėl kokybės, kaip rašiai kitoje temoje gali susisiekti su manimi AŽ, ten pasimėtisim kontaktais ir susitarsim, kaip kas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gaxas 16 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Už kelių savaičių bus... Manau Tekstas dar bus keičiamas, ieškosiu ar tinkama Mountain paimiau. Žodžiu pažėsim kas gausis. Senai jau paišau. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Lenkiu žemai savo žilą galvą prieš tavo šviesų protą. Darbas idealus. Profesionalas būsi? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Lenkiu žemai savo žilą galvą prieš tavo šviesų protą. Darbas idealus. Profesionalas būsi? Wow, nepakenčiu tokių, kaip Ignas_Image Gax_Gax Nes jus buvot, tokie patis , ir dar kažką bandot primesti, kai jau esat neblogi grafikos dizaineriai. Nors geriausi pasaulyje grafikos dizaineriai, komentuojant gal ir pasišaipytu, bet pilnai tikiu , kad tas kuris yra geras visada išmokys ir kitą. Gerai nėra kalbos čia su tavimi. Pamenu būvot man pavyzdys, o dabar atrodot, kaip šlavykai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Tavo skonis, man nepatinka kažkaip... Ronny_Hakk Rage_Assassin - raugas Donce_Master 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gaxas 16 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Wow, nepakenčiu tokių, kaip Ignas_Image Gax_Gax Nes jus buvot, tokie patis , ir dar kažką bandot primesti, kai jau esat neblogi grafikos dizaineriai. Nors geriausi pasaulyje grafikos dizaineriai, komentuojant gal ir pasišaipytu, bet pilnai tikiu , kad tas kuris yra geras visada išmokys ir kitą. Gerai nėra kalbos čia su tavimi. Pamenu būvot man pavyzdys, o dabar atrodot, kaip šlavykai. Aš neblogas grafikos dizaineris? Aš aplamai kažkoks grafikos dizaineris? Su manimi turi būti kažkokia kalba? Vyruk, jeigu manim laikai kažkokių tai photoshoperiu, tai sugrįžk į realybę. Pamiršk tuos sampinius grafikos dizainerių postus, tai tik žaidimas. Photoshopinu dėl savo malonumo. Esu tiesiog mėgėjas, kuris moka nusipiešti avatarą ar parašą. Mane net šaltis nukrėtė, kai mane pavadinai grafikos dizaineriu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugpjūtis 22, 2016 Tema rakinama autoriaus prašymu Mrs Nobody 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose