Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Tadas_Deep

Tadas_Deep

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tadas_Deep


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo šiandienos gal 14val


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Su pertraukomis jau bus gal 2-3 metai


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Draugas žaidžia ir pasiūlė pabandyt, prisimint senus laikus


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sena serveri palikau nes atsibodo sena rutina tie patys darbai ir t.t. O pasirinkau šį serveri dėl nauju darbu nauju taisykliu tiesiog viskas nauja.. Kaip ir miestas kitas kadangi senam serveri buvo Los santos miestas o čia kaimeliai.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip nesenai baigiau. Sunku iš ties nebuvo viskas aiškiai parašyta ką daryti jai kas neaišku yra paaiškinimai na tiesiog super.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Na kaip minėjau atėjau nesenai y šy serveri tai tik isidarbinau y šlavėjo darbą :D ir jo dar net nedirbau. Nes to prašė misija. Tai nežinau dar kas nubodu kas idomu.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Naa neieškojau bet manau kad rasiu :)


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Kol nepripratęs prie žemėlapio ir viso kito taip naudoju visad jai ko tik prireikia. Vėliau manau bus viskas paprasta.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kol kas ne, visi draugiški atrodo. Na bet visokiu yra :) 


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pradžioj kai atėjau man davė mašina nuomuotis o vėliau matysim ar bus sunku surasti ja ar ne.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar neteko bet jai prireiks ar pamatysiu čyta butinai pasinaudosiu :) Nes mačiau kaip rašė jog jai matot ten čyteri pranešt. Kadangi pats nenaudoju tokiu dalyku todėl manau kad visi turi but vienodi ir žaisti sažiningai kaip visi.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kol kas neteko bet kiek mačiau kaip draugas žaidė tai labai greit sureguoja ir atvažiuoja kur reikia :)


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Ne, kol kas viskas buvo aišku ir puikiai išdėstyta.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau kol kas viskas gerai. Ir jokiu priekaištu neturiu :)


 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.