Kennys_Axe 8 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 (redaguota) Sveiki, parodysiu keletas savo GFX darbeliu, žiauria nekritikuokite. Patiko? Spausk patinka AČIŪ. Mano parašai- Parašas GreenSIDE.lt serveriui- Parašas {ECO Taksi} firmai- Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama pirkti reputacijos taškus iš kitų forumo vartotojų; Redaguota Rugpjūtis 22, 2016 Kennys_Axe Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Čia darai pirmą kartą?? Nes man nekokie.. Stephen_Rossi Anonimus 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kennys_Axe 8 Parašė Rugpjūtis 13, 2016 Čia darai pirmą kartą?? Nes man nekokie.. Taip čia mano pirmi darbai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne_Cortez 26 Parašė Rugpjūtis 18, 2016 Visai nieko toki, bet biskį didoki toki sakyčiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Keli darbai patiko, kiti visiškai ne. Na gal dėl to jog čia tavo pirmi darbai, linkiu sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 zjbs visai užsidėsiu viena jk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ganja_Wayne 184 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Prieš paskutinio darbelio stockas buvo kituose forumuose įdėtas, tu tiesiog parašei tekstą ir viskas. Na, nesmerksiu tavęs juk čia dar tik pirmieji, stenkis toliau ir pasimatys neblogi rezultatai. Sėkmės tau tobulėjant! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taškas. 114 Parašė Rugpjūtis 19, 2016 Jeigu tavo čia pirmieji tai tikrai neblogi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 3, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose