Kennedy 0 Parašė Vasaris 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ken_Kennedy • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Kažkoks ten šaras ar sabas • Už ką buvote užblokuotas ?: Tipo cheat. Naudojau mezon modema nes ne namie buvau, pingas siekė 300, lagas. Važinėju sau kalu lt staigiai chate pasirodė kokie 4 sms kad mane kažkas šaldo ir banas parskrido... Lagas kaip suprantu čytas? • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 27, 2015 Banned anketa , ridos bot , banned patvirtinta http://greenside.lt/index.php?/topic/3349-34-sabas-brown-banned-ken-kennedy/#entry39085 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kennedy 0 Parašė Vasaris 28, 2015 Aš tau dar karta kartojau, buvau prisijunges prie mezon modemo, nes ne namie buvau. Bevek nekrovė objektų/ lagino. Į chata staigiai pasipylė 3-4 freeze žinutės, susišaldžiau ir po 2 sec banas atėjo... ;x Nenaudoju aš visokių tokių hujnia kaip ridos bot ar koks ten. Koks tikslas žaisti reallife serverije su čytais? Tada nebe tikroviškai viskas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Vasaris 28, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose