Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A_G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vallres_Danyal • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/ShYpG3b,4643aCK,nERxDWB,qW9mnnp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danyal 11 Parašė Vasaris 28, 2015 Pirmiausia aš čia buvau pasibuginęs ir kritau, o pirmoje nuotraukoje matosi kaip nukritęs atsiradau prie ligoninės. Antra bluokojant priežastimi [čytų naudojimas], yra privaloma video medžiaga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 28, 2015 Nebeprikolink su tokiais atmazais. Priėjai prie medikų vartų, sulindai po žeme, tada padariau /pzu ir vėl tąpatį veiksmą pakartojai. PEACE GL HF BB. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 28, 2015 (redaguota) John Extazy vairavo automobilį ir Valdas nukrito po mappu , tavo nuotraukose tai įrodyta. Kita kartą geriau pafilmuok. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 28, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danyal 11 Parašė Vasaris 28, 2015 Nebeprikolink su tokiais atmazais. Priėjai prie medikų vartų, sulindai po žeme, tada padariau /pzu ir vėl tąpatį veiksmą pakartojai. PEACE GL HF BB. Tu gal blondinė, ar apsimeti ? Aš važiavau ant mašinos stogo, ir kai mašina apsivertė aš nukritau po map'u. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 28, 2015 Kokį dar automobilį Nebeužstok draugų. Pats stovėjau prie medikų ir jie STOVĖJO prie sienos, ir su airbrk sulindo po žeme, Tada ir pradėjau /pzu ir pamačiau kad vėl kažką organizuoja su airbrk. PEACE. Tu gal blondinė, ar apsimeti ? Aš važiavau ant mašinos stogo, ir kai mašina apsivertė aš nukritau po map'u. Ant stogo? Draugas sakė lyg ir G sėdėjai. Pasigavot vaikai. P.s prie medikų nieko tuo momentu nebuvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 28, 2015 Kita kartą viską filmuok , nes tavo įrodymai nieko neįrodo , o tavo parašytas tekstas neatitinka tikrovei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danyal 11 Parašė Vasaris 28, 2015 Kokį dar automobilį Nebeužstok draugų. Pats stovėjau prie medikų ir jie STOVĖJO prie sienos, ir su airbrk sulindo po žeme, Tada ir pradėjau /pzu ir pamačiau kad vėl kažką organizuoja su airbrk. PEACE. Ant stogo? Draugas sakė lyg ir G sėdėjai. Pasigavot vaikai. P.s prie medikų nieko tuo momentu nebuvo. Tu supranti, kad su nuotraukom nieko neįrodai ? Kitą kartą filmuok. O tai, ką tu čia rašai yra tavo sukurtos pasakos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 28, 2015 (redaguota) Dabar blokuodamas šį žmogų tu pažengei taisyklę už kuria gausi 1 ispėjimą ir k ogero už free baną 3.. Administratorius blokuodamas už čytų naudojimą privalo pateikti video medžiagą o ne screen shot. sėkmės kitą kartą. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 28, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 28, 2015 Anketa netvarkinga. Iš nuotraukų negalima suprasti ar žaidėjas krenta ar kyla ir t.t.. Ateityje naudokite video medžiagą. Danyal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose