Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 28, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : A_G • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vallres_Danyal • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/ShYpG3b,4643aCK,nERxDWB,qW9mnnp Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danyal 11 Parašė Vasaris 28, 2015 Pirmiausia aš čia buvau pasibuginęs ir kritau, o pirmoje nuotraukoje matosi kaip nukritęs atsiradau prie ligoninės. Antra bluokojant priežastimi [čytų naudojimas], yra privaloma video medžiaga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 28, 2015 Nebeprikolink su tokiais atmazais. Priėjai prie medikų vartų, sulindai po žeme, tada padariau /pzu ir vėl tąpatį veiksmą pakartojai. PEACE GL HF BB. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 28, 2015 (redaguota) John Extazy vairavo automobilį ir Valdas nukrito po mappu , tavo nuotraukose tai įrodyta. Kita kartą geriau pafilmuok. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 28, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danyal 11 Parašė Vasaris 28, 2015 Šią dieną 2015-02-28 į 09:11, Armandis_Green rašė: Nebeprikolink su tokiais atmazais. Priėjai prie medikų vartų, sulindai po žeme, tada padariau /pzu ir vėl tąpatį veiksmą pakartojai. PEACE GL HF BB. Tu gal blondinė, ar apsimeti ? Aš važiavau ant mašinos stogo, ir kai mašina apsivertė aš nukritau po map'u. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armandis_Green 20 Parašė Vasaris 28, 2015 Kokį dar automobilį Nebeužstok draugų. Pats stovėjau prie medikų ir jie STOVĖJO prie sienos, ir su airbrk sulindo po žeme, Tada ir pradėjau /pzu ir pamačiau kad vėl kažką organizuoja su airbrk. PEACE. Šią dieną 2015-02-28 į 09:17, Vallres rašė: Tu gal blondinė, ar apsimeti ? Aš važiavau ant mašinos stogo, ir kai mašina apsivertė aš nukritau po map'u. Ant stogo? Draugas sakė lyg ir G sėdėjai. Pasigavot vaikai. P.s prie medikų nieko tuo momentu nebuvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 28, 2015 Kita kartą viską filmuok , nes tavo įrodymai nieko neįrodo , o tavo parašytas tekstas neatitinka tikrovei. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Danyal 11 Parašė Vasaris 28, 2015 Šią dieną 2015-02-28 į 09:18, Armandis_Green rašė: Kokį dar automobilį Nebeužstok draugų. Pats stovėjau prie medikų ir jie STOVĖJO prie sienos, ir su airbrk sulindo po žeme, Tada ir pradėjau /pzu ir pamačiau kad vėl kažką organizuoja su airbrk. PEACE. Ant stogo? Draugas sakė lyg ir G sėdėjai. Pasigavot vaikai. P.s prie medikų nieko tuo momentu nebuvo. Tu supranti, kad su nuotraukom nieko neįrodai ? Kitą kartą filmuok. O tai, ką tu čia rašai yra tavo sukurtos pasakos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 28, 2015 (redaguota) Dabar blokuodamas šį žmogų tu pažengei taisyklę už kuria gausi 1 ispėjimą ir k ogero už free baną 3.. Administratorius blokuodamas už čytų naudojimą privalo pateikti video medžiagą o ne screen shot. sėkmės kitą kartą. #Temoje gali komentuoti tik užblokuotasis ir administratorius užblokavęs žaidėją, kiti vartotojai už bereikšmius komentarus baudžiami forumo įspėjimais. Vienas įspėjimas. Redaguota Vasaris 28, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 28, 2015 Anketa netvarkinga. Iš nuotraukų negalima suprasti ar žaidėjas krenta ar kyla ir t.t.. Ateityje naudokite video medžiagą. Danyal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose