Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Aistis_Zverys

Aistis_Zverys

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Aistis_Zverys


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ 2016.06.30


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Apie 6-7 metus.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Brolis žiurėjo per Youtube, ten kažkos vaikinukas rode apie šį serveri, tai išgirdės apie j\į, kad jis kitoks nei kitį, kad ten yra pvz tune dežes kitokie darbai pvz DPD, kad darbai be pakvietimo taip pat uždirba nemažai, kad juose yra daug aktyvumo ir t.t.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes jau viską kitame serveryje turėjau, pinigų, mašinų, daug xp ir gera reputacija.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, tiesa sakant nebuvo, ištikruju jos labai padėjo apsiprasti, priprasti prie serverio.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Visus darbus dirbau kurie neturi pakvietimo, tikrai labai visį patiko, pelningiausias gal būt gaisrininka ir picų išvežiotojai, tik ant picų isveiotojų galėtu būti galima pasigamynti daugiau picų negul viena.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, tesiog pasinaudojau /gps komanda, apie kurią raše apmokymuose.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Taip, nes serveryje su miesteliais dar nesu žaides.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Esu nušautas, pačio mediko, kuris šaude nuo ligonines stogo, pranešiau adminams, bet jie rašo kad praneščiau policijai ir t.t. Nors policininaks išejo iš ligonines ir kviečiau jį bet jis nubėgo, beto jis dar buvo administratorius...


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Galbūt, galėtu būti daugiau punktų kur būtų galimą jų išsinuomoti.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dažniausiai padėdavo tie kuriems tai buvo negaila, o daugelis tik dėl reputacijos (/nd) pvz parašiau kad toks ir toks admin padėjo (dėl to kad galečiau uždeti (/nd), nes jiems tikrai negaila, nes jie visadą padėda, o kitį rašo "ner už ką nors" jie nepadėdavo jie tik norį /nd).


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Greičiausiai atvykdavo tik tie kuriems duodavai po daugiausiai pinigų po 50e, o kuriems siulai po 10e - 20e tai atvigdavo po 10-15min.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Manau, kad viskas gerai, dar kolkas net4ko susidurti su neaiškumais.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Neparduoti adminu vaikams, kurie net nemoka vairuoti, važiuoja laukais stumduosi, trankosi ir net neatsiprašo tesiog nuvaiuoja, dar daužosi ir t.t. TAIP PAT SIULAU TAM VAIKINUKUI ŽAISTI IR KELTI VIDEO Į YOUTUBE, NES DAUGELIS ŽIURIU JO VIDEO IR MANAU VIEN PER JĮ ATĖJO PUSE ŽAIDĖJŲ Į SERVERI.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.