Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Nuscamino acc

Dovydas_Gurksnys

Rekomenduojamas pranešimas

Anketos šablonas:

 

1) Jūsų Vardas_Pavardė:Dovydas_Gurksnys

2) Kokios pagalbos jums reikia?:pavoge acc

3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą:Prisijungiu, ok slaptažodis tinka ir išmeta lentele atsakyt i slapta klausimą atsakau. Prisijungiu ir žiuriu kur 60K buvi rankose neber ok td gal masinas paliko 2/3 paliko tai turismo ir elegant o sultano neber buvo beveik full xflow su pj xfow. Dar turėjau versla 100m2 2 lvl rip nebėra. prisijungiu kazkur 10.20 nieko nera nei pinigu nieko. http://imgur.com/a/dKSiF

Anketos šablonas:

 

1) Jūsų Vardas_Pavardė:

2) Kokios pagalbos jums reikia?:

3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą:

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveikas , isiterpsių dėl verslo šis verslas antradieni buvo po restarto pardavinėjimas serveriui štai nuotrauka http://prntscr.com/c6rivb, draugas pranešė į Facebook , kad atsirado iškart po restarto , bet neturėjo pinigų nusipirkti o aš neturėjau iš ko paskolinti , versla nusipirko kažkos James aš tiksliai nežinau , bet manau , kad verslas buvo tiesiog , kad neprisijungiai ilgai todėl ir buvo atimtas nežinau , bet tikrai po restarto atisrado jis :/ gal tu kabini makaronus kokius ... o gal ir pavogė ir pardavė verslą į serveri tiesiog noriu Rokui numesti įrodymus , kad nebūtu nesąžiningai nubaustas verslo pirkėjas net nežinau koks nickas , gal vagis verslą į serveri pardavę nu žodžiu Rokai pasigilink čia.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Matau reikia ir man įsiterpti, tai buvo taip dar nebuvo įvykęs restartas, aš nuvažiavau į vyriausybę žiūriu vienas laisvas verslas iš karto puoliau ieškoti, ir radau Blueberry miestelyje už 800k, prie verslo nieko nebuvo. Būčiau nusipirkęs, bet neturėjau iš ko pirkti, pranešiau per /padmins kad yra laisvas verslas atsigetino Fantom_Live, bet jis nepirko nes neturėjo iš ko, mes ten stovėjom prie  verslo apie 5-7 minutes ir atvažiavo Ralph_Pendelbury ir nupirko, iš karto uždėjo, kad parduoda už 1050000 milijono, o kitą dieną nuvažiavau pažiūrėti, verslą buvo nupirkęs Jack kažkoks, va viskas taip ir įvyko. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.